Gökçek'in merhum Ecevit ve hükümetini hedef alarak attığı tweete onlarca sosyal medya kullanıcısı "Böyle bir günde siyaset mi yapılır?", "Siyaset yapmayı bırakın hiç mi vicdan yok sizde allah aşkına. Millet can derdinde siz reklam. Savaş, acı, ölümkalım fark etmeksizin siyasetin peşindesiniz. Vicdansızsınız" diyerek ateş püskürdü.
Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde şu ifadeler yer aldı:"Gayem siyaset yapmak değil. Sadece bir gerçeği vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuş, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiştirmişken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiş müdahalesi."


http://www.krttv.com.tr/gundem/yinesasirtmadimilletcanderdindegokcekisesiyaseth25791.html
İş Bankası hisseleri Atatürk’ün vasiyeti ve mahkeme kararıyla CHP’nindir336 izlenme
Erdoğan için 'Rabbim, benim ömrümü ona ver' demişti: Hayat pahalılığına isyan eden AKP'li ihraç ediliyor42 izlenme
Türkiye’nin en kritik konumdaki arazisi İsraillilere mi satılıyor? Sadece 2 yılda 89 dönüm toprak satıldığı ortaya çıkmıştı54 izlenme
Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam!58 izlenme
Habertürk, Medal of Honor oyunundan görüntüleri 'Afrin Operasyonu' diye yayınladı !1441 izlenme
‘Anahtarı kuzu kuzubize teslim edecekler’228 izlenme
İmamoğlu afişleri İstanbul sokaklarını süslüyor137 izlenme
Açılışını Erdoğan yapmıştı, CHP’li başkan kapattı!122 izlenme