MİT, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısı sonrası terör örgütü PKK/YPG'ye ait 157 hedefi vurdu!

38 izlenme 27 Ekim 2024
Reklamlar

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı sonrası terör örgütü PKK/YPG'ye ait 157 hedefi vurdu.



Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, PKK terör örgütü mensupları tarafından 23 Ekim'de TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'ye ait 157 hedefi vurdu. Örgüte ait bina, silah ve mühimmat depoları imha edildi.

MİT'in operasyonlarında savunma sanayisi kuruluşlarının ürettiği yerli ve milli ürünlerin aktif olarak kullanıldığı, TUSAŞ üretimi ANKA SİHA'lara özellikle görev verildiği öğrenildi.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Putin: Rusya'nın Ukrayna zaferi kaçınılmazdır Adalet Bakanı Tunç ve kardeşini eleştiren MHP'ye yakın avukat tutuklandı Atatürk’ün karargâhı bakımsızlıktan yıkılıyor! Bir özelleştirme haberi daha! “O Santral neden 120 milyona satıldı?”