Lise müdürü Harun Avcu, geçen yıl kasım ayında son sınıfta okuyan G.A. isimli kız öğrenciyi, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' diyerek kandırıp, evli ve 3 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Mandal, iddiaya göre; G.A.'ya günlerce cinsel istismarda bulundu. G.A.'nın durumu anlattığı ailesi şikayetçi oldu. Kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, gözaltına alınıp 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Aynı okulda eğitim gören K.K. adlı kız öğrenci de Mandal'ın kendisini taciz ettiğini belirterek şikayetçi oldu. K.K. ifadesinde, "Ahmet Mandal, 'Seni MİT'e alacağız' diyerek benim ile yakınlık kurdu. 'Seni seviyorum' diyerek sarılıp öptü" dedi. Soruşturma kapsamında ayrıca dini nikah kıyan Harun Avcu ile G.A. ve Mandal'ın dini nikahının kıyıldığı okulun müdürü olan Asuman Sahar Koleri (48) tutuklandı.
37'ŞER YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI
Savcılık hazırladığı iddianamede, tutuklu 3 şüpheli hakkında 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 37'şer yıla kadar hapis; tutuksuz A.A., M.K., B.K., H.K. içinse 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından hapis cezası istedi. İddianame 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi.
'MİNNET BORCUMU ÖDEMEK İSTEDİM'
Okul müdürü Harun Avcu, iddianameye ek savunma gönderip, tahliyesini istedi. Avcu, savunmasında şu ifadeleri kullandı:
"Mağdurların cinsel istismarı ile bir ilgim yok. Ahmet Mandal'ı okula gelip önce kendini müteahhit olarak tanıtmasıyla tanıştık. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verdiği teklif ile okulun onarım işlerini aldı. Disiplinli bir idareci olduğum için CİMER'e şikayet edildim. Ben de bunu araştırmak için öğrencim K.K.'den yardım istedim. Bu sırada Ahmet Mandal da vardı ama konuşmadı. Bir hafta sonra Ahmet Mandal elindeki belgeyi gösterip, MİT'çi olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi. Ben de buna inandım. Okul müdürü olmama yardımcı olan Asuman Sahar Koleri'nin 'Sen imam hatip mezunusun. Bunların nikahını kıyalım. Dualarını yapıver' demesi ile okul müdürü olmamda yardımı olan Koleri'ye minnet borcumu ödemek için dualarını yapıverdim." (DHA)
Yeniçağ
Verginin vergisinin vergisini ödeyeceğiz35 izlenme
AKP’nin ‘Yürü ya kulum’ dediği iş insanı, milyarlık ihaleyi kaptı35 izlenme
Memurun doğum yardımını budadılar43 izlenme
Bir bakkalın isyanı! 'Vatandaş 3 TL'lik zeytin, 5 TL’lik peynir alıyor; utandığından cebine koyuyor!'59 izlenme
Gazday Genel Müdürü: "5 günlük gaz kaldı"53 izlenme
Erdoğan'ın 'Millet tamam derse çekiliriz' açıklamasına yanıt Twitter'dan geldi 'TAMAM!'669 izlenme
Menzil tarikatı şeyhi Muhammed Saki Erol’un karşılanışı sırasında, müritlerin öpücük sesleri çıkararak verdikleri tepkiler sosyal medyada gündem oldu!53 izlenme
Atatürk’e hakaretler yağdıran provokatör Kuveytli yazara hapis cezası47 izlenme
"Mafya ile tek bir bağlantım ortaya çıksın hayatıma son veririm" demişti! İşte Soylu'nun Oflu İsmail'in oğlu mafya lideri Ata ile yan yana fotoğrafı!
Emeklilere yapılacak seyyanen zammın oranı netleşti: Uzman isim masadaki son rakamı duyurdu
Yıldız Holding (ÜLKER), Godiva'nın 4 ülkedeki hakları ve Belçika fabrikasını sattı
Mahfi Eğilmez dolardan TL'ye geçişin nedenlerini tek tek açıkladı