Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kendi el yazısı ile yazdığı mektubunu gönderen Başkan Böcek şu ifadelere yer verdi:
Kıymetli Antalyalılar, sevgili hemşehrilerim, Bu mektubu sizlere yalnızca başkan olarak değil, bu toprakların evladı, halkın iradesine, demokrasiye ve vicdana inanan bir yol arkadaşınız olarak kaleme alıyorum.
Zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde sizi yüreğimden gelen en derin duygularla selamlıyorum. Dayanışmanın, ADALETİN ve vicdanın er ya da geç galip geleceğine olan inancımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Şu an bu satırları yazarken bile, kalemim duygularımla yarışa giriyor.
Söylenecek o kadar şey var ki... Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur.
Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız. Allah'ın izniyle hep böyle gittim, bundan sonra da böyle gideceğim. "Bir insanın gücü sadece bulunduğu yerde değil, geride bıraktığı izlerde saklıdır..."
Ben bu şehrin, bu güzel memleketimin insanlarına bir ömrümü adadım. Antalya sokaklarına sevgimi, emeğimi, alın terimi bıraktım. Ayrım yapmadan, yorulmadan, yılmadan, sağcısolcu demeden 'Herkesin Başkanı' oldum. Bu bayramda ne yazık ki sizlerden, ailemden, sevdiklerimden ayrı, dört duvar arasındayım, üzgünüm.
Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Bu bayramın sizlere, ailenize, ülkemize, dünyaya; sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adaletli güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Umutla, inançla, dirençle buradayım. Sevgiyle, Adaletle, Cumhuriyetle, Atatürk'le kalın.

Sözcü
Sinirini halktan çıkardı: İstanbul'da seçimi kaybetti, iftarlara son verdi!35 izlenme
Gençler AKP'li Metin Külünk'ü perişan etti! 'Zekeriya Öz hain FETÖ'cü oldu. Bank Asya'nın açılışında bulunan Erdoğan'ın sicilinde kara bir leke var mı? Siz nasıl sütten çıkma ak kaşık oldunuz?'56 izlenme
AKP'li vekil Çamlı, 270 yıllık çeşmenin kitabesine babasının adını yazdırdı!111 izlenme
Dolar tarihi zirvedeyken Albayrak'tan flaş açıklama: Battık diyenlere çalışanlara inat, ekonomimize güven artıyor69 izlenme
Muazzez İlmiye Çığ hayatını kaybetti43 izlenme
Murat Kurum’u protesto eden Şahintepeliler TRT ekibini mahalleden kovdu!44 izlenme
CHP'den İstanbul İl Yönetimine atanan 4 kişi için flaş hamle22 izlenme
Katar sevdası Doha'da şube açtırdı! Yatırımcılara tüm bilgiler burada sunulacak81 izlenme
Ekonomide kaygılandıran tablo: Son 2 yılın en kötüsü
Bakan Kurum’un verdiği yanıt ‘ihale oyununu’ ortaya çıkardı!
Suriyeliler akın akın bayramlaşmaya gitti Hataylı tır şoförleri isyan etti: "Suriye'de savaş varsa Suriye'de ne işiniz var, savaş yoksa Türkiye'de ne işiniz var?"
Son anket: Seçim ilk turda bitiyor, Kılıçdaroğlu 13'üncü cumhurbaşkanı