İstanbul Bağcılar Yavuzselim Mahallesi'nde muhtarlık yapan 39 yaşındaki İ.A, 16 yaşındaki lise öğrencisi O.K.'yı cinsel istismara maruz bıraktığı iddiasıyla tutuklandı. İfade tutanaklarında yer alan bilgiye göre, şüpheli muhtarlık binasına çağırdığı O.K.'yı kamera görmeyen bir alana götürerek istismar etti.
Muhtar İ.A. tarafından silahla tehdit edilen çocuk, yaşadıklarını ailesine anlattı. Anne, çocuğunun anlattıkları karşısında dehşete kapıldı. O.K., annesine, muhtar İ.A.'nın, kendisine önce 800 lira verdiğini ve kamera olmayan bölüme çağırdığını söyledi.
O.K.'nın anlattıkları kan dondurdu. O.K. muhtar İ.A'nın kendisinden soyunmasını istediğini, kendisinin de silahı gördüğü için korktuğundan söylenenleri yaptığını anlattı. Muhtar İ.A'nın kendisine yaklaşarak önce boynundan sonra da dudağından öptüğünü ve daha sonra tecavüz etmeye çalıştığını söyledi.
Aile ise karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan muhtar İ.A. ifadesinde kendisine seçimler öncesi komplo kurulduğunu iddia etti.
Lise öğrencisi O.K.'nın, yaşanan olay sırasında üzerinde olan giysilerine DNA incelemesi için el konuldu.
Muhtar İ.A. çıkarıldığı Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, çocuğun cinsel istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı zamanda Bağcılar Samsunlular Platformu Başkanı olan şüphelinin babasının da kendisinden önce mahalle muhtarı olduğu ve Cami Derneği Başkanlığı yaptığı öğrenildi.
Muhtar İ.A'nın sosyal medya hesabından sürekli olarak iktidar lehine paylaşımlar yapması dikkat çekti. İ.A'nın AKP'li bakan ve yöneticilerle birlikte fotoğrafları olduğu da görüldü.

KRT
Halk Ekmek'e zam gelecek mi? İHE Genel Müdürü Gedik'ten flaş açıklama28 izlenme
İSKİ su tasarruf listesi yayınladı31 izlenme
AKP'li belediye rant için denizi dolduracak35 izlenme
Öykü Serter'den Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'a sert tepki!55 izlenme
Şeriat hükümleri Resmi Gazete’de!4028 izlenme
Böyle tazminat görülmedi! Bir yıl görev yaptı, 694 bin TL aldı!81 izlenme
Selde can kaybı 18 oldu30 izlenme
Erdoğan, Ayasofya kararını neden Danıştay'a aldırdı?118 izlenme
İptal edilen KPSS: YÖK “Sızma yok” dedi, savcılık yetkililer hakkında soruşturma talep etti!
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması: 8 ismin uyuşturucu test sonucu çıktı
Daha önce 3 kez AKP’ye oy veren vatandaşın geçim isyanı 'Yüzümü görsünler, ceza vereceklerse versinler!'
Kaymakamlar yine kaymak gibi!