Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın sağlık durumu risk yaratmaya devam ediyor.
Çalık'ın sağlık durumu tutuklu bulunduğu süre boyunca ağırlaştı. Son olarak Lösemi nüksü riski taşıdığı belirtilen Çalık, ameliyata alındı ve ameliyatından bir gün sonra tutuklu bulunduğu cezaevine geri gönderildi.
Cezaevinde yeniden fenalaşan Çalık bugün hastaneye sevk edildi ve anjiyoya alındı. Anjiyodan çıkan Murat Çalık'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.
Çalık'ın avukatı Melih Koçhan, Çalık'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Koçhan, yarın yapılacak tutukluluk incelemesinde Çalık'ın sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yaparak yaşamsal riskleri yargı makamlarına sunacaklarını ifade etti.
Koçan, "Hukuka ve vicdana uygun bir tahliye kararı verilmesini umuyoruz" dedi. Koçhan'ın açıklaması şu şekilde:
"Müvekkilimiz Sayın Mehmet Murat Çalık’ın İzmir eğitim ve araştırma Hastanesi’nin koroner yoğun bakım ünitesinde tedavisi halen devam etmektedir.
Bugüne kadar gerçekleştirilen tutukluluk inceleme duruşmalarına, avukatları olarak bizler katılamadık; duruşmalar yalnızca müvekkilin hastaneden SEGBİS aracılığıyla bağlanması suretiyle gerçekleştirildi.
Yarın yapılacak tutukluluk incelemesine bu kez bizlerin de katılımı mümkün olursa, müvekkilimizin güncel sağlık durumu hakkında doğrudan bilgilendirme yaparak, yaşamsal riskleri yargı makamlarının takdirine sunmayı amaçlıyoruz.
Tedavi sürecinin ciddiyeti ve cezaevi koşullarının yarattığı hayati tehlikeler göz önüne alındığında, hukuka ve vicdana uygun bir tahliye kararı verilmesini umuyoruz."

Temel gıda maddelerinde gelen zam ücret zammının 4 katını aştı!97 izlenme
Uzman isim 8 maddede anlattı: Yangının sorumlusunu açıkladı48 izlenme
AKP’nin adayı 15-0 kaybetti17 izlenme
CHP'li Öztrak: "RTÜK’ün hukuk müşaviri, TELE1 dosyasından muhalefet şerhini çıkardı"45 izlenme
Başsavcı'dan iddianame açıklaması: "Bana 2 hafta diye söz verildi"32 izlenme
Uludağ'da kayak sezonu başlamadan bitebilir: 16 otelin ruhsatı iptal edildi43 izlenme
Melek Mosso: "Beni asla susturamazlar. Konuşan kadınlar görmek istiyorum"57 izlenme
Motorine tarihi zam geldi! İşte güncel fiyatlar36 izlenme
İYİ Parti’ye bir saldırı daha! 'Yılmıyoruz, korkmuyoruz'
Özışık inkâr etti, Başarır belge paylaştı! "Umarım görünce utanır"
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.187 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.780.417’ye, can kaybı da 29.030’a yükseldi!
Alkol kontrolüne takılınca 'Amcam MHP ilçe başkanı' dedi, Jandarmaya hakaret yağdırdı !