Amerika Birleşik Devleti ile Türkiye arasında mutabakat sağlandığı iddiaları yalan çıktı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;
ABD ile Türkiye arasında yaşanan gerilim tırmanarak devam ediyor. Dün gece basında yer alan haberlerde mutabakatın sağlandığı ileri sürülmüştü.
Türk heyetinin ABD’ye gideceği ve bazı konularda ön mutabakat sağlandığı yönündeki haberler Dışişleri Bakanlığı tarafından teyit edilmedi.
Türkiye’den bir heyetin 2 gün içinde ABD’ye gideceği ve bazı konularda ön mutabakat sağlandığı yönündeki haberler Dışişleri Bakanlığı tarafından teyit edilmedi.
Yayımlanan haberlerde, iletişimin sürdüğü aşamada bazı ön mutabakatlar sağlandığı, yüz yüze görüşme kararı alındığı ve buna bağlı olarak bir heyetin gideceği söylenmişti.
BAKANLIK TEYİT ETMEDİ
Dünya gazetesinin ulaştığı Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, bu haberleri teyit etmediklerini belirttiler.
Dövizin önlenemeyen yükselişi sırasında ABD ile ön mutabakat sağlandığı yönündeki haberler son dakika olarak bültenlerde yer almıştı. Haberin ardından dolar kuru sabah ilk işlemlerde 5.18 seviyesine kadar gerilemişti. Kur, sonrasında 5.25 seviyesine yükseldi.
https://www.siyasetcafe.com/mutabakatyalancikti38348h.htm
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: "İddianamede benim ve bazı arkadaşların ifadesi yok"35 izlenme
Sezen Aksu'ya 'kafasına sıkarız' diyen baba-oğula kamudan ihale yağdı!51 izlenme
Kürşat Ayvatoğlu'nun kokain çektiği araç AKP Genel Merkezi'nin çıktı!195 izlenme
Hüsnü Mahalli: Her ikisinin ortak düşmanları malı götürüyor!96 izlenme
Metin Feyzioğlu’dan ‘Külliye’ kararı1095 izlenme
En düşük emekli aylığına düzenleme geliyor42 izlenme
Milyonlarca emekli bekliyordu! Bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu!103 izlenme
Muharrem İnce’nin ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı görevden alındı!184 izlenme
Prof. Dr. Ersan Şen'den göçmen tepkisi! 'Bunlar kim ulan kim! Nasıl girebiliyorlar buraya, niye İran'da kalmazlar?'
MHP'li belediye camiyi sosyal tesise çevirdi AKP destekledi: Bunu muhalefet yapsaydı...
İddia: Fatih Terim Seçil Erzan’ın evinde kaldı
Rusya, Ukrayna’nın Polonya sınırındaki Lviv kentine saldırı gerçekleştirdi!