Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in ahırda annesi Yüksel Güran, yengesi Hediye Güran ve amcası Salim Güran'ı uygunsuz vaziyette gördüğü ve bunun ardından katledildiği iddia edilmişti. Gözaltına alınan yenge Hediye Güran ve iki kişi şüpheli adliyeye sevk edildi. Narin'in iki kuzeni ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Hediye Güran, ifadesinde Narin'in ağabeyi Enes ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuğunu anlattı.
Emekli polis memuru İsa Altun, SÖZCÜ TV'de yayınlanan Öncesi Sonrası programında çarpıcı açıklamalarda bulundu:
İsa Altun; Hediye Güran'ın bu itirafı sonrasında en güçlü senaryonun Narin'i ağabey Enes'in öldürmesi olduğunu aktardı. Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin de anne Yüksel Güran'a ait olacağı ifade edildi.
Altun şöyle konuştu: "Anne, Enes'in kardeşini boğması üzerine bunu gördü ve Enes'i durdurmak için oğlunu ısırdı. Enes'in kolundaki ısırık izinin annenin olduğunu düşünüyorum. Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor."
Sözcü
TÜSİAD Başkanı’ndan enflasyon ve faiz çıkışı
Trabzon böyle yükseliş görmedi! Belediyede işçi kadrosuyla işe başladı kariyer basamaklarını 3'er 5'er atladı!
CHP’li vekil Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması: Virüs fırsatçılığıyla bu zarar kapanmaz
İlaç devi, hayati öneme sahip o ilacı Türkiye’ye getirmeyeceğini duyurdu
Arınç: Gelişmelere bakılırsa parti kuracaklar gibi
Bakanlığın sokağa çıkma yasağı kararı sonrası ortalık karıştı ! İstanbul'da kuyruk kavgası kameralara yansıdı !
Konya'dan çok tartışılacak görüntüler ! Bu radikaller kim ?
Turistlere 'sessiz olun' dedi küfürle karşılık aldı !
TÜIK’in enflasyonu asgari ücretliyi açlık sınırında bırakır
İnternet medyasına büyük sansür yolda!