Aranmaya devam eden 8 yaşındaki Narin'in soruşturması sürüyor. Dün amcası S.G. gözaltına alınmıştı. Yürütülen soruşturmada amca S.G.'nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.
Gün içerisinde gözaltına alınan amca S.G'nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi. Emniyet ekipleri soruşturma boyunca süreci detaylı incelemeye devam ediyor.
Ayrıca Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.
Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki görüntülerinde, Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp, evine doğru gittiği yer aldı.
halktv.com.tr
AKP'li vekilin oğluna kıyak atama!179 izlenme
CHP'li vekil ifşa etti! İşte çift maaş alan belediye başkanları!63 izlenme
Türkiye’den AB’ye iltica başvurularında büyük artış!57 izlenme
1 Eylül tarihi itibariyle denizlerde av yasağının sona ermesi, balıkçılar ve balık satıcıları için sevinçle karşılandı22 izlenme
30 yıllık emlakçı isyan etti: 'Sonunda Suriyeliler gibi olacağız, bu böyle gitmez'31 izlenme
2022’de 125 bin 892 esnaf iflas etti!30 izlenme
İkinci toplantı krizi: Saray’dan İmamoğlu’na davet yok!1641 izlenme
İmamoğlu'na turp uzatan Trabzonlu, AKP'li Varank'a seslendi: "Seçim sandığını ellerine vereceğiz, onları evlerine göndereceğiz"20 izlenme
Hatay'ı Arap yurdu ilan eden Halil Konakçı'ya başka bir imamdan tarih dersi! "Tarihi 'keşke Yunan galip gelseydi' diyenlerden öğrenirseniz işte böyle olur"
Kanal İstanbul planları itirazlar üzerine değişti: Tayakadın ve Yeniköy tekrar planlandı
Ali Erbaş'ın kayınçosu hiç işe gitmeden Diyanet'ten emekli olmuş!
TSK, Suriye’deki Petrol Kuyularını Vurdu!