Narin cinayeti davasının 3 gün süren duruşmasının ardından ara karar açıklandı. Tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına ve duruşmanın 26 Aralık'a ertelenmesine karar verildi.
Amca Salim Güran ve 15 yaşındaki çalışanının Kürtçe ses kayıtları ortaya çıkmıştı.
Salim Güran’ın Ramazan Atasoy ile görüşmesinin ses kaydı;
Ramazan Atasoy: Efendim.
Salim Güran: Sona doğru senin bir şeyin düşmüş.
Ramazan Atasoy: Hı?
Salim Güran: Sol tarafta taşların üzerinde bir şeyin düşmüş, yerdedir.
Ramazan Atasoy: Tamam şimdi gideceğim.

Narin cinayetine ilişkin duruşmanın 3’üncü gününde mahkeme salonunda o ses kaydı dinletildi. Peki o kayıtta Narin'den mi bahsediliyor?
Adli Bilimler Uzmanı Dr. Mehmet Görgülü CNN TÜRK yayınında yaptığı açıklamada, “İlişkilendirmek zor gibi görünüyor. O dönem işte bu bir şey düştü dendiğinde cesedin orada olduğuna dair önce bir değerlendirme vardı. Daha sonra köpeğin orada ölmüş olabileceğine dair ayrı bir değerlendirme yapıldı. Ama şu cümle net bir şekilde hem psikolojik açıdan hem hukuk tekniği açısından çok bir şey ifade etmiyor. Yani cinayetle ilgili bir bağlantıyı pek düşündürmüyor” ifadelerini kullandı.

Avukat Zafer İşeri de konuyla ilgili, “Burada zayıf halkanın asla Nevzat olmadığı düşüncesindeyim. Burada zayıf halkadan bahsedebilmek için duygusal anlamda da bir sorumluluk, bir yük altında olacak kişilerin ön planda tutulması gerekir. Anne ve kardeşin en zayıf halka olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
CNN Türk
Esenyurt'ta bunu da gördük! Kayyum 'seçilmiş başkan' gibi eşantiyon dağıtıyor!
12 yaşındaki erkek çocuğa tarikatçıların yurdunda defalarca tecavüz!
Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği görüşmenin videosunda herkesin gözden kaçırdığı Metin Külünk detayı!
AKP'ye katılan Çerçioğlu hakkında Adalet Bakanı'na gizli dosya sunulmuş
Tek sonuç, iki farklı yaklaşım… Brezilya CoronaVac’a ‘tamam’ dedi, Hong Kong bekleyecek
Çocuk tecavüzünden tutuklanan tarikat başı en üst devlet protokolündeydi!
Erdoğan 'birinci partiyiz' demişti, CHP farkla birinci
Cem Küçük 'İstihbarat aldım' diyerek açıkladı: İşte 2024 asgari ücret rakamı
Torba’dan müteahhit, belediye ve KİT’leri kurtarma paketi çıktı!
Veli Ağbaba'dan Komisyon'da Mehmet Şimşek'e tepki: "PTT'nin 2025'te sattığı resmi pul fiyatı 210 TL. En büyük para birimimiz 200 TL, pul alamıyor. Türkiye’nin geldiği nokta bu"
Sokak ortasında katledilen gazeteci Hakan Tosun cinayetinde skandalın görüntüsü çıktı! Tanık olarak dinlenen motorcu iki saldırıda da var
Fatih Altaylı'dan zehir zemberek Kılıçdaroğlu yorumu: "10 kardeşiyle anlaşamayan, milletle nasıl anlaşacak!"
Polislikten istifa edip tarikat kurdu, tacizle suçlanıyor! ‘Yanıma çırılçıplak gelmezsen beni anlayamazsın’
7 aydır maaşını alamayan işçiler isyan etti: Devlet zenginin, kolladığı şirket sahibinin yanında