Home
20 Aralık 2019 ( 68 izlenme )
Reklamlar

NASA’da 20 bin, Diyanet’te 125 bin personel çalışıyor!


CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında Diyanet İşleri Başkanlığı’na ayrılan bütçeyle ilgili konuştu.




Erbay, Diyanet'e 2020 yılı içinde 11.5 milyar TL ödenek ayrıldığını hatırlatarak “Diyanet'in bütçesi 8 Bakanlıktan daha fazladır. Uzayı keşfeden NASA'da 20 bin kişi çalışıyor. Bizim Diyanet İşleri Başkanlığı'nda ise 125 bin kişi var” dedi.

Yurt dışında yapılan camilere de yüklü harcama yapıldığını belirten CHP Milletvekili Erbay, sözlerine şöyle devam eti: “Moskova Merkez Camisi, 170 milyon dolar; Amerika Diyanet Merkezi, 100 milyon dolar. Bu topraklar için hayatını kaybeden şehit aileleri sıvasız, boyasız gecekondularda yaşarken, bu kadar büyük paralar harcayarak camiler yaptırmak doğru mu?”

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/nasada20bindiyanette125binpersonelcalisiyor5517854/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail'den İran’a karşı yeni hazırlık AKP seçim öncesi hızlandı: Aynı müteahhide 2 günde 2 milyarlık 2 gizli ihale! Narin Güran davasında cezalar kesildi: Karar metni ortaya çıktı İBB'den yandaş vakıflara kültür etkinliği adı altında ödenek!