Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ilk günlerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in düzenlediği Güvenlik Konseyi Toplantısı'na katılan daha sonraki tüm toplantılarda da bulunan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu yaklaşık 12 gündür nerede olduğu bilinmiyordu.
Sık sık ekranlarda görünen Şoygu'nun bir anda ortalıktan kaybolması beraberinde spekülasyonlar getirirken, birçok kişi Şoygu'nun, Ukrayna'daki başarısızlık nedeniyle Putin tarafından görevden alındığını öne sürmüştü. Bazı kişiler ise Şoygu'nun hasta olduğu iddia etmişti.

Foto: İHA
ŞOYGU ORTAYA ÇIKTI
Sözcü'de yer alan habere göre, tüm bu spekülasyonların ardından Şoygu, Putin'in düzenlediği Güvenlik Konseyi Toplantısı'na katıldı. Önceki toplantıların tümü baştan sonra Rus medyası tarafından yayınlanırken, bugün yapılan toplantının sadece bir kısmı yayınlandı.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Güvenlik Konseyi Toplantısı'nın ardından Rus basına açıklama yaparak, Şoygu'nun Putin'e operasyonlar ile ilgili rapor sunduğunu söyledi. Peskov, “Savunma Bakanı Soygu, özel askeri operasyonun ilerlemesinin yanı sıra insani yardımların sağlanması, kurtarılmış bölgelerde hayati altyapıyı restore etmek ve güvenliğin sağlanması gibi konularda rapor verdi” dedi.
Metrobüste eşinin alnını öptü diye yobazın biri 'edep' diyerek olay çıkardı !4891 izlenme
Cep yakan fiyatlar nedeniyle kışlık alamayan vatandaş çareyi böyle buldu... Vatandaşı bu hale getirenler utansın!52 izlenme
AKP'li trol Furkan Bölükbaşı tutuklandı20 izlenme
İBB'den para aktarımını yalanlayan Okçular Vakfı meğer seçimden önce hedefi 12'den vurmuş!197 izlenme
Tarihçi İlber Ortaylı yoğun bakımda! Ailesinden sağlık durumuna ilişkin açıklama90 izlenme
Bakan Yardımcısı EYT için tarih verdi: "Artık konuşmayı bırakmış olacağız"71 izlenme
MEB’in soruşturduğu görüntüler ‘örnek’ çıktı!289 izlenme
Altun'un 'maaş feragati' kısa sürmüş!57 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında merkez Dubai mi?
32 yıla kadar hapsi isteniyordu, tahliye edildi!
Koronavirüs testinin pozitif çıktığını otobüste ağzından kaçırınca ortalık karıştı!
AFAD depremzedelerin kira yardımını kesecek! Hani evler teslim olana kadar yardımlar sürecekti?