Denizli Büyükşehir Belediyesi başkanlığı döneminde AKP'li Osman Zolan, bir önceki Ekonomi Bakanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ismini kongre ve kültür merkezine vermişti.
Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ismi CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından değiştirildi.
CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Nisan ayı ilk meclis toplantısında başkanlık gündemi önergesi ile Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin adını Pamukkale Kültür Merkezi olarak değişmesini önerdi.
Hukuk komisyonu tarafından alınan karar sonrası bugün yapılan Denizli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında 52 kabul ve 14 ret oyu ile isim değişikliği meclis kararı ile gerçekleştirildi.
Oylama sonrası karara itiraz eden AKP'li Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri salonu terk etme kararı alırken, CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri AKP'li üyeleri alkışlarla uğurladı.
Cumhuriyet
Türk mallarını boykot eden Suudi Arabistan'a yatırım izni!
Kızılay Başkanı Kerem Kınık: Gerçekçi olalım, Suriyelilerin yarısı dönmez
Geçinemeyen yurttaş krediye sarıldı: Sadece faize ödenen para 717 milyar TL!
Dolar/TL 18.24'te işlem görüyor
Dilan Polat’ın çektiği bu fotoğraftaki herkes zengin oldu
Fenerbahçeli futbolculara saldıran Trabzonsporlu 2 taraftar tutuklandı
Sedat Peker'in büyük oğlu ortaya çıktı! Sapanca'daki dükkânın sahibi bakın kim çıktı?
Yüksek enflasyonu olan iki ülke iki Bakan: 5 tane tweet atıp topu dış güçlere attı, 7 sayfa mektup yazıp istifa etti!
'Türkiye'de 32 milyon kişi virüsten etkilenecek'