Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Nuri Pakdil için anma mesajı yayımladı.
Nuri Pakdil, özellikle Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı görüşleriyle tanınıyordu. Necip Fazıl Ödülleri töreninde “Ne mutlu Müslümanım diyene” sloganını atan Pakdil, kendisine yöneltilen "Atatürk’e karşı mısınız?" sorusuna ise, “Ben Firavun karşıtıyım, beni okuyanlar kimi kastettiğimi bilir” yanıtını vermişti.
Kurtulmuş, Pakdil’in "Yürü kardeşim. Ayaklarına bir Kudüs gücü gelsin" sözlerini paylaşarak, “İslam ve kardeşlik bilincini merkezine alarak, bu toprakların sesini direnişin diliyle buluşturan Nuri Pakdil’i rahmetle ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.
Sözcü
Gülbin Tosun, Mansur Yavaş yüzünden mi kovuldu? Küfürlü mesajları ortaya çıktı!61 izlenme
Türkiye tarımda Suriye’ye muhtaç!146 izlenme
Provokatörler Suriyelilere saldırdı, dövdükleri Türk çıktı !214 izlenme
Ahsen TV muhabiri sokak röportajında zorla Erdoğan dedirtmeye çalıştı, gencin Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylemesinin ardından çılgına döndü!73 izlenme
Ailemizin üniversitesi! Akraba sayısı 250'yi aştı151 izlenme
Kılıçdaroğlu CHP kurultayı günü iktidar medyasına konuştu20 izlenme
Atatürk dizisini kaldıran Disney Nusret belgeseli çekiyor52 izlenme
Vekil maaşıyla "geçinemeyen" AKP'li vekil, köfteyi Meclis’ten 4 kat pahalıya satıyor22 izlenme