İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çekmeköy'deki mitinginde Kur'anı Kerim ile protesto yapan kişinin çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, B.K. isimli şahsın "tehdit, hakaret, mala zarar verme, hakkı olmayan yere tecavüz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, konut dokunulmazlığı ihlali" gibi suçlardan soruşturma dosyalarının bulunduğu ve 2022 yılında Rize L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda bir süre tutuklu kaldığı belirtildi.
Valilik, B.K.'nin herhangi bir örgütsel bağlantısı tespit edilemediğini de açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çekmeköy'deki bir program sırasında kendisini Kur'an ile protesto eden kişinin, birçok suçtan kaydının olduğu belirtiliyor.
İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, söz konusu şahsın tehdit, hakaret, mala zarar verme, haksız yere tecavüz, kişilerin huzurunu bozma ve konut dokunulmazlığı ihlali gibi suçlarla ilgili soruşturma dosyalarının bulunduğu ifade ediliyor.
Ayrıca, bu kişinin 2022 yılında Rize L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda bir süre tutuklu kaldığı da belirtiliyor. Valilik açıklamasında, şahsın herhangi bir örgütsel bağlantısına rastlanmadığı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı vurgulanıyor.
İmamoğlu'nun konuşma yaptığı sırada bu protesto gerçekleşmiş ve İmamoğlu'nun tepkisi sakin olma çağrısıyla büyümeden önlenmişti.
halktv.com.tr
Cumhur İttifakı'nda kriz! MHP'li vekil isim vermeden AKP'yi hedef aldı 'O eli kırarız'88 izlenme
Teknesi olmayan belediye tekne bakım ihalesine çıktı! Dünyanın parasını harcadı15 izlenme
Atatürk'e 'put' diyen AKP'li isim fena kıvırdı!68 izlenme
Şili uyruklu turist Zonguldak’ta tacize uğradı!29 izlenme
Dilan Polat rski ortağını da yaktı: Fenomen Nez Demir'in şirketine de el konuldu!38 izlenme
AB, iklim hedefleri için yeterli fon bulamıyor25 izlenme
Ünlü anketçi açıkladı: "Muhalefet bunu yaparsa Erdoğan kaybedecek"60 izlenme
Seçim yaklaştı! Erdoğan’dan 19 Mayıs genelgesi160 izlenme
Kuveyt'te ezan değişti: "Haydi namaza" çağrısı "Namazı evinizde kılın" olarak okundu
İtalya Başbakanı Meloni'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'göç' teşekkürü: "Türkiye kaynaklı göçmen akışı sıfıra indi"
‘Zafer’ dediler çöküş oldu!
Her taşın altında o çıkıyor! Cem Duman, Ümitcan Uygun’un avukatı çıktı