Kemal Öztürk, Yassıada'nın betonlaşmasından AKP'lilerin de şikayetçi olduğunu yazdı, AKP'li belediyeler için en can acıtıcı şikâyetin "Rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular" olduğunu söyledi.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada'nın yeni görüntüsünden birçok AKP'linin hoşlanmadığını söyledi.
Öztürk, "AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen adanın son halinden açıkça şikayet ediyorlar" dedi.
Kemal Öztürk, "Seçmen artık farklı başkan istiyor" başlığıyla yayımlanan yazısında eskiden İstanbul'un belediyecilikte örnek alındığını söyledi.
"Artık Türkiye'nin birçok yerinde çöp dağları, su kesintisi, kanalizasyon sorunları, bozuk yol meselesi gündem olmuyor. Çünkü belediyeler altyapı sorununu köklü biçimde çözdü" diyen Öztürk, şöyle devam etti:
"Zaten bugün seçmenin aradığı, şikayet ettiği konular da değişti. Artık çöp dağlarından değil, betonlaşmadan, trafik sorunundan, mimariden, estetikten, nitelikli kültürel faaliyetlerden şikayet ediyorlar. Birkaç gündür Yassıada'nın yeniden yapılandırılması konusunda süren tartışmalar, bence dikkate değer. AK Parti camiasının önde gelen isimleri bile, beton yığınına döndürülen adanın son halinden açıkça şikayet ediyorlar. Bu şikayet Fikirtepete'deki akla zarar kentsel dönüşüm başta, İstanbul'un çarpık imar politikasına yönelik de çok artmıştı. Sanırım en can acıtıcı şikayet ise rüşvet, adam kayırma, torpil gibi konular. Bunlar AK Parti'nin mücadele ederek, iktidar olduğu konulardı. Şimdi bu yönde şikayetler çok arttı belediyelerde. Aslı var mı yok mu, bunu ortaya çıkarmak yargının ve yürütmenin görevi."
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/otartismaakpyiikiyeboldurusvetadamkayirmah109809.html
AKP'den sosyal medya için "RTÜK" hazırlığı! Tek tek denetlenecekmiş16 izlenme
AKP ve MHP'li üyeler de 'evet' dedi: CHP'li başkan o anda gözyaşlarını tutamadı!18 izlenme
Özgür Özel meclisi salladı 'Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz !'7087 izlenme
'MHP'li bankamatik memurları' ifşa oldu!84 izlenme
Özgür Özel'den Aziz İhsan Aktaş iddianamesi' tepkisi! "Yazıklar olsun iftiralarına! Yeter, düş yakamızdan!"13 izlenme
'Üniversiteler fuhuş evleri' diyen Sofuoğlu'na dava açıldı!49 izlenme
Siyasilerin derdi seçim, vatandaşın derdi geçim35 izlenme
Haluk Levent’ten çarpıcı Atatürk mesajı!264 izlenme
THY’de beklentinin tersi oldu, pandemi dönemi zararı 5,6 milyar TL’yi aştı!
Köpeğin ölümüne neden olan minibüs şoförü yolda ezdiği köpeğe aldırış etmedi.
Kerem Kınık’ın kızının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı: Rapora rağmen motosikletli gençleri suçladı
AKP'li Bakan Kirişçi 'ahiret' tehdidiyle oy istedi! “Bu seçim çok önemli. Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar”