Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atadığı eşi Seval Aktaş, tepkiler üzerine görevinden istifa etti. Gazetecilere açıklamada bulunan Seval Aktaş, “2 gündür hangi kararımın en doğru karar olacağını düşünüyordum. ‘Kalmam mı devletimin itibari açısından daha doğru olur, gitmem mi?’ diye düşünüyordum. Görevimde kalmam hiçbir açıdan avantaj değildi. 15 senedir idarecilik yapan biri olarak tekrar okulda görev alsam performansım düşerdi” dedi.
Aktaş, “Devletimizin, hükümetimizin itibarı, milletimizin huzuru için böyle bir karar aldım. Okulda huzursuzluk olmaması için, ben böyle bir şey yaşanmasın diye bir okulun huzurunu düşünürken, tüm milletimizin huzurunu kaçıracak değilim” şeklinde konuştu.
İstifasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büroda görevlendirildiğini aktaran Aktaş, “Şu anda kimsenin istemediği bir görev olan özel büroda görevlendirildim. Özel büroda tercih edilmeyen bir görev var” diye konuştu.
Aktaş, mesleğinde 25 yılı doldurduğunu, emeklilik için ise 2 yıl beklemesi gerektiğini ancak henüz kararını vermediğini söyledi. DHA
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ovalininesi24saatsonraistifaetti2171769/
Selçuk Üniversitesi'nde Hipokrat Yeminine sansür! Öğrencileri orijinal andı okumaya başlayınca yönetim tarafından ışıklar kapatıldı, perde indirildi!46 izlenme
‘Sağlıkta devrim’ kuyruğu!212 izlenme
Hazır gıdaları tüketirken dikkat! Marketlerdeki hazır dönerin paketlenmesinde skandal görüntüler!58 izlenme
İl Hıfzıssıhha Kurulu açıkladı! 3 mahalle ile 34 bina karantinaya alındı!83 izlenme
“İBB Başkanı seçilince kimseye dokunmadım” diyen Erdoğan'ı haberler yalanladı!268 izlenme
Akıl almaz kaza! Fırlayan rögar kapağı metrobüsün kapısını kırdı, bir kişi metrobüsten fırlayıp yaralandı38 izlenme
Çanakkale Köprüsü açılmadan zamlandı!119 izlenme
Memleket, bedava havlu için insanların birbirini ezebileceği hale geldi !206 izlenme
Canlı yayındaki AKP-FETÖ ortaklığı itirafı AKP'li isme istifa getirdi!
CHP'li Orhan Sümer: "Suriyeliler topluma ayak uyduramıyor, Türk öğrenciler okullarda azınlık olmaya başladı"
AKP'nin Türkiye'yi getirdiği noktadan manzaralar: "Almanya'ya iltica başvurusu yüzde 216 arttı, AKP ülkedeki her 42 kişiden birini "terörist" görüyor"
En düşük emekli maaşında 15 yıllık değişim: 11,4 gramdan 4,4 gram altına düştü