Cumhuriyet'ten Çağdaş Bayraktar'ın haberine göre, 29 yaşındaki rehberin cansız bedeni depremin 4. günü çıkarıldı. Acılı babası Mehmet Bulut, yaşadıklarını anlattı.
"SEN KİMSİN LAN"
Çadır istediği için hakarete uğradığını söyleyen baba Bulut, “Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın yanına gittim. ‘Sayın başkan, enkaz başında bekleyen aileler için bir çadır ayarlamanız mümkün mü’ dedim. Bana ‘Sen kimsin lan’ dedi. ‘Sayın başkan neden böyle bir üslupla konuşuyorsunuz’ deyince de ‘Sen nereden geliyorsun’ diye sordu. ‘Ürgüp’ deyince ‘Belli, buralı olsan benimle böyle konuşamayacağını bilirdin’ yanıtını verdi” dedi.
"MÜCADELE SÜRECEK"
“Zor günümüzde devletimiz neredeydi?” diyen acılı baba tepkisini şöyle diye getirdi:
“Beş gün ne çadır gördük ne tek lokma bir şey. Özellikle Kızılay neredeydi? Kızılay aile şirketi olsun, çadır satsın diye değil, yurttaşa yardımcı olsun diye var. Bu otel mühürlenmişken ‘imar affı’ ile açılmış. Belediye başkanından inşaat teknikerine kadar tüm sorumluların ceza alması için başvurumuzu yaptık. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Adalet Bakanı çıkıp ‘dosya gizli değil’ diyor. O zaman avukatım neden dosyaya ulaşamıyor? Neyi kimden saklıyorsunuz? Kıbrıslı Türkler olmasa bu dosyanın üstü kapanırdı. Onlar sayesinde uluslararası dava boyutuna geldi. Bu binada her şey göz göre göre yaşandı. Bu kader değil cinayet.”
KRT
Türkiye’den ayrılan doktor sayısı 10 yıl öncesine göre 50 kat arttı!40 izlenme
Sakarya’da fabrikası bulunan Otokar, işçilerine yüzde 102 zam yaptı; zammı duyan çalışanlar o anları oyun havasıyla kutladılar30 izlenme
İmamları ilkokullara sınıf öğretmeni yaptılar8 izlenme
Kassam Tugayı, İsrail askerilerinin çok yakınına kadar sızdıkları bir video yayınladı29 izlenme
Partilerin oy oranları belli oldu: İşte dev şirketlerin anket sonuçları12 izlenme
Yangınlar hakkında provokatif paylaşım yapan 20 hesap hakkında soruşturma açıldı24 izlenme
Yandaş Abdülkadir Selvi'ye göre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyormuş !263 izlenme
Benzine bir zam daha geliyor!56 izlenme
O son tekmeyi unutmadık! Ali İsmail Korkmaz’ın katledilmesinin üzerinden tam 11 yıl geçti…
İmamoğlu: Devir değişti, değişecek
İmamoğlu davası yargıyı karıştırdı! İktidar medyası hakimi hedef gösterdi
Esenler'de bir kadın, oğluna tecavüz etmekle suçladığı adamı çırılçıplak soyup, dövdü!