Yeni yılın gelişiyle beraber zamlı maaşlar cebe girmeden peş peşe buhar oldu gitti. A'dan Z'ye her kalem grubuna en az enflasyon oranında zam gelirken, maaşlara sene sonu enflasyon oranının altında zam yapıldı. Zamların yeni durağı ise tren biletleri oldu.
TCDD Taşımacılık AŞ, 13 Ocak itibarıyla Yüksek Hızlı Tren, ana hat ve bölgesel tren bilet tarifelerine zam yapıldığını açıkladı.
TCDD Taşımacılık AŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Sayın yolcularımız, 13 Ocak 2025 tarihi itibarıyla, Yüksek Hızlı Tren, ana hat ve bölgesel tren bilet tarifelerimiz, enflasyon ve yeniden değerleme oranlarının altında bir oranlama ile güncellenmiştir. Bu güncelleme ile siz değerli yolcularımıza demiryolu ulaşımında ekonomik ve konforlu seyahat imkânı sunmaya ve hizmet kalitemizi sürekli artırmaya devam edeceğiz. Yolcularımıza önemle duyurulur" denildi.
Yeni tarife ile; Ankaraİstanbul güzergahı 540 TL'den 780 TL'ye, AnkaraKonya güzergahı 250 TL'den 360 TL'ye, AnkaraEskişehir güzergahı 280 TL'den 390 TL'ye çıktı.
Sözcü
Rojin Kabaiş'in babası, Adalet Bakanı Tunç'la görüştü: Neler konuşuldu?7 izlenme
Hulusi Akar'ın yaveri fetocu Yarbay Levent Türkkan, cemaat açılışına üniformayla katılmış !2476 izlenme
MHP'li belediye başkanı kızına verdiği yetkiyi sansürledi!134 izlenme
Tefeci faciası: Önce baba, sonra oğlu intihar etti…87 izlenme
Kanal İstanbul yolundaki ormanlara geçmiş olsun38 izlenme
Merkez Bankası’ndan 9 ayda 107 milyar dolarlık örtülü satış!35 izlenme
Kurban bayramı bu manzara ile başladı! Sosyal mesafe ve maske kuralı hiçe sayıldı!76 izlenme
Vatandaş olmayan Afgan 'TC Kimlik numarası' ile işçi alımında hak kazandı31 izlenme
'Ekonomiyi kurtaracak' denilen Varlık Fonu borca battı!
Mansur Yavaş: "Onların da hesaplarını inceleyin ve derhal İmamoğlu'nu serbest bırakın"
Çankaya Belediyesi'nin Baro Başkanlarına gönderdiği yemekleri polis içeri almayınca, direksiyon başına CHP'li Veli Ağbaba geçti!
Deniz Zeyrek'ten Şimşek'e tasarruf sorusu: "Ali Erbaş'a Audi A8'i bırak TOGG al diyebilecek mi?"