BirGün Gazetesi’nden Abidin Yağmur’un haberine göre olay Mersin Mezitli’deki İçel Anadolu Lisesinde yaşandı. Öğretmenler odasındaki sohbet sırasında konu AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “sürtük” söylemine geldi. Bu sırada Eğitim-Bir-Sen üyesi, Din Kültürü öğretmeni kadın öğretmen, kendisine laf vurulduğunu ileri sürerek tartışmaya dahil oldu. Kadın öğretmen, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olan eşi M.S’yi arayarak kendisine hakaret edildiğini ileri sürdü.
Müdür M.S bunun üzerine İçel Anadolu Lisesine geldi ve eşine hakaret etmekle suçladığı öğretmen B.A’yı okul bahçesinde yakaladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre şube müdürü M.S, öğretmen B.A’ya yumruk attı. Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle müdür M.S bahçeden uzaklaştırıldı. Müdür M.S bu sırada “Bu adam buradan gidecek. Buradan gidecek O.Ç” diye bağırarak küfür etti. Müdürün bu küfürleri pencerelerden kavgayı izleyen öğrenci ve öğretmenlerce duyuldu, ayrıca cep telefonu kamerası görüntülerine de yansıdı.
Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül, Mezitli MEM Şube Müdürü M.S ve İçel Anadolu Lisesi öğretmeni B.A arasındaki tartışmayla ilgili kendilerine de görüntü geldiğini, ayrıca üyelerinin bilgi verdiğini söyledi. Sümbül, bugün okulda inceleme ve görüşmeler yapacaklarını ifade etti.
Kerem Kınık’ın Kızılay’a faturası ağır oldu
Herkes bunu tartışıyor: Uzay aracında mikrofon yere düşerken Alper Gezeravcı nasıl yukarı fırladı?
Albayrak rüyalar aleminde "Dünyaya örnek olacak bir noktadayız"
Kuşadası’nda Milli Park’a komşu kamu arazisi Erdoğan’ın imzasıyla yapılaşmaya açıldı!
Brezilya Merkez Bankası faiz artışlarının etkileri
İsmail Saymaz, AKP'nin Ensar Vakfı skandalını 7 dakikada özetledi ! Mutlaka İzleyin, İzletin !
Dev tatbikatı casus iftirası atılan amiraller yönetiyor!
Sedat Peker o eleştirilere yanıt verdi: "söz konusu Atatürk olduğunda beni eleştirecek hiçbir açık bulamazsınız!"
Burcu Köksal 'Erdoğan kazanırsa siyaseti bırakacağım' demişti, AKP'ye geçti