Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, özel okul öğretmemelerinin taban maaş ve özlük hakları için nöbet başlattı. Milli Eğitim Bakanlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri önünde başlayan nöbet bugün İstanbul’da bulunan TÖZOK önünde devam etti. Sendika üyesi öğretmenlerin Taksim İstiklal Caddesi’ndeki TÖZOK binasına yürümek isteyen öğretmenlere müdahale etti.
Özel okul öğretmenleri polisin engellemesinin ardından oturma eylemi yaptı. Oturma eylemine de müdahale eden polis çok sayıda öğretmeni ters kelepçeyle gözaltına aldı.
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası yaptığı basın açıklamasında, “Taleplerimiz net. Taban maaş hakkımızı geri istiyoruz. Belirli süreli sözleşmeler ile güvencesizliğe ve keyfi işten çıkarılmalara mahkûm edilmek istemiyoruz. Eğitim iş kolu olsun istiyoruz . Ve bunları kazanana kadar asla vazgeçmeyeceğiz!” dedi.
Tele1
CHP’den anket bombası: "Dekontlar ellerinde"
ODTÜ’lü öğrenciler geleneksel Devrim Yürüyüşü’nü yaptı!: "Devrim Yürüyüşü adaletsizliğe karşı başkaldırıdır"
Gazeteci Murat Ağırel’den Silivri mektubu: Bizi betona hapsedenler bizi düşman gibi görüyor
Sedat Peker, ses kayıtlarını ve yazışmaları neden yayınlamadığını açıkladı!
Çocuk işçiliğe karşı çıkmak suç sayıldı! Liseliler ifadeye çağrıldı!
Gebze'de bir oto galeriye ateş açan kişi önce azmettiricisi olduğu düşünülen kişiye selam söyledi sonra silahına davranıp kurşun yağdırdı
Akşener'e tepkiler devam ediyor “Neden bu insanlara bunu yapıyorsunuz? İnsanların sizden ümidi vardı. İnsanlar size ümit bağlamıştı"
NYT'de 'Erdoğan' analizi: "İktidarda kalmak için akla gelen her yolu kullanacak"
Kabataş Lisesi Müdür Yrd. Şakir Voyvot da çiçek açtı ! 'Artık bütün okullarımızın imam hatip gibi olma zamanı geldi'
140 gün geçti, iddianame yok!