Babala TV’nin sahibi ve programcı Oğuzhan Uğur, siyasi liderleri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla milyonlarca kişiye ulaştı.
Uğur, programın son bölümünde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk aldı.
Format gereği, Kılıçdaroğlu’na yalnızca karşıt görüşündeki seyirciler soru sorabildi. Kılıçdaroğlu’nun çok sayıda gencin sorusunu yanıtladığı program 24 Mayıs günü yayınlandı. Program YouTube’da 2 günden kısa sürede 20 milyon görüntülemeyi aştı.
Program sırasında ve yayınlanmasının ardından çok sayıda yandaş isim ve trol Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.
Milliyet gazetesi köşe yazarı Hakkı Öcal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, programdaki soruların CHP tarafından daha önce verildiği imasında bulundu. Oğuzhan Uğur’un dile getirmediği bir cümleyi, ‘itiraf etti’ diyerek paylaşan Öcal, “Oğuzhan’ın gazeteciliği de bu kadar işte” sözleriyle algı operasyonu yaptı.

Uğur ise Öcal paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öcal’a sitem eden Uğur, “Hakkı abi ? Hani Allah? Hani kitap? Hani kul hakkı? Ayıptır yahu” ifadelerini kullandı.
Bir ilde daha şarbon karantinası!153 izlenme
Sosyal medya bu olayı konuşuyor: Başsavcılıktan 'restoranda polise darp' açıklaması22 izlenme
Geçim sıkıntısı yüzünden cinnet geçiren yurttaş, AKP'li belediyenin önünde seyyar aracını yaktı!83 izlenme
Kadınlar haykırdı: Adalet neredesin?25 izlenme
Özgür Özel'den yeni parti açıklaması14 izlenme
İşe bisikletle giden milyarderler: Özlem Türeci ve Uğur Şahin145 izlenme
Seçimden önce indirim, sonra bindirim39 izlenme
Irak, IŞİD üyelerini Türkiye'ye gönderiyor11 izlenme