Okulda öğretmene tokat! Saldırgan veli gözaltına alındı

23 izlenme 17 Eylül 2025
Reklamlar

Diyarbakır'da öğretmen R.S. okula gelen bir velinin tokatlı saldırısına uğradı. Öğretmenin şikâyeti sonrası veli, gözaltına alındı.



Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Hürriyet İlkokulu'nda iddiaya göre; nöbetçi öğretmen R.S., teneffüste kavga eden 2 öğrenciyi ayırdı. Kavga eden öğrencilerden birinin boğazında tırnak izi oluştu. Tırnak izinin kavga sırasında olduğu öğrenilirken; durumu ailesine anlatan öğrencinin annesi, okula gelerek R.S. ile tartışmaya başladı. Okuldakiler tartışmayı sonlandırmaya çalışırken; veli, R.S.'ye tokat attı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Tehditler aldığı için okula gidemediği iddia edilen R.S.'nin şikâyeti sonrası veli, gözaltına alındı.

TELE1

Kaynak: DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye Varlık Fonu’na çıktı Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü! Doların 9 lira olması sonrası olay yaratan video! Erdoğan, Soylu ve Albayrak'ın ekonomiye dair iyi sözleri! Ukrayna’daki savaşı bitirmek için ortak plan önerisi: "Eğer bir adım atmazsak Putin daha da ileri gidecektir"