Önce silolar patladı, şimdi de tarlaları böyle yakıyorlar! "Sabotaj mı?" sorusu akıllara gelirken kaydedilen bir görüntü yangın düzeneğini gözler önüne serdi

31 izlenme 17 Ağustos 2023
Reklamlar

Önce Kocaeli Derince'deki Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında yaşanan yangınlar sonrasında Sivas, Adana, Tokat, Bolu, Yozgat'taki buğday tarlalarındaki yangın. Ardı ardına yaşananlar "Sabotaj mı?" sorusunu akıllara getirirken bugün sosyal medyada yayılan bir görüntü korkulanın başa geldiğini kanıtladı.



Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında 7 Ağustos'ta meydana gelen patlamada 3'ü ağır 12 kişi yaralandı, TMO'nun 60 silosundan 13'ü etkilendi. Yaralılardan 6'sı taburcu edilirken, yoğun bakımdaki 3 yaralıdan ikisi hayatını kaybetti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince Limanı'ndaki patlamanın buğday tozu sıkışmasından kaynaklı bir patlama olduğunu belirtti.

Silolardaki yangınlarla beraber, Sivas, Adana, Tokat, Bolu, Yozgat illerinde yaşanan buğday tarlası yangınları akıllara "Sabotaj mı?" sorusunu getirdi.

Bugün sosyal medyada yayılan bir görüntü ise sorunun yanıtını verdi. Görüntülerde buğday tarlalarındaki yangının kimliği belirsiz kişiler tarafından kurulan özel düzenek ile çıkarıldığı görülüyor.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Petrol Mühendisi Necdet Pamir yandaş rektöre zor anlar yaşattı! 'Ben 26 sene bu kurumda çalıştım. Sen 1 gün çalışmadın. Ben bilmiyorum da sen mi biliyorsun' Sular durulmuyor: Merkez Bankası'nda kritik istifa! İBB, AKP dönemi dosyalarını açıyor: "Zimmet var, kamu zararı var" Dolar ve Euro yılın en yüksek seviyesinde!