
3 bin 300 dolar emekli maaşı alan Bolivyalı emekli, Ünal Keser'in 300 dolarlık maaşına kahkahalarla güldü.
Keser ise Bolivyalı turistin maaşını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. 25 yıl önce emekli olmasına rağmen çalışmak zorunda olduğunu belirten Keser, “Bir ailem, çocuklarım var. 7 bin 500 lira ile geçinmemiz mümkün değil. Bırakın yabancı emekliler gibi başka ülkeleri gezmeyi, kendi ülkemi, Anadolu'yu bile gezemedim” dedi.

‘HAYAL BİLE EDEMİYORUM'
Bankta oturup limandaki gemileri seyreden bir emekli öğretmen, yabancı yaşıtlarına bakıp iç geçirdiğini belirterek, “Bu güne kadar yurt dışına hiç çıkmadım. Emekli maaşıyla yurt dışında gezip dolaşmak mümkün değil. Daha böyle bir gemiye adım bile atmadım. O geminin içini hayal bile edemiyorum” ifadelerini kullandı. Avcılar Kulübü lokalini çay daha ucuz olduğu için tercih eden başka bir emekli öğretmen ise “Bu durumda nasıl gezersiniz dünyayı. Hiç konuşmaya gerek yok, gezin gezebilirseniz” açıklamasını yaptı. Bir asker emeklisi fiyatlardan yakınarak “Emeklinin hali perişan” derken, bir başka emekli de “Bu maaşlarla ne yiyip, ne içeceksin, nereye gideceğiz” diye sordu.
Sözcü
Kentteki vaka sayısı yeniden artışa geçti! Nedeni ise şaşırttı!76 izlenme
İstanbul'daki eylemlerde tutuklanan 278 kişiden 5'i serbest bırakıldı24 izlenme
Yassıada’nın aylık ne kadar kiraya verildiği ortaya çıktı33 izlenme
2 belediye başkanı ve bir kaymakam coronaya yakalandı!140 izlenme
Melih Gökçek yapay zekâyı gerçek sandı: "Alnınızdan öpüyorum gençler"13 izlenme
Çay fiyatlarına büyük zam!31 izlenme
Yanan otelin sahibi 801 bin lira maaşlı bakan yardımcısının yöneticisi çıktı: Hep birlikte turizmi tanıtıyorlarmış24 izlenme
AKP Antalya İl Başkan Yardımcısından Emniyet müdürüne 'Alın şunu' talimatı !2983 izlenme
Biden önde giderken Beyaz Saray’da dikkat çeken istifa: Gemiyi ilk terk eden Ja’Ron Smith oldu
Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşımı AKP’yi karıştırdı
Katliamı gizleyemezsiniz! Büyük işgalde bir ambargo daha... Gazze'de internet ve iletişim tamamen kesildi
İmamoğlu’ndan Soylu ve Bozdağ hakkında sert sözler!