Edinilen bilgilere göre, Fatsa ilçesi Sefaköy Mahallesi sınırlarında faaliyet gösteren özel bir firmaya ait taş ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.
Ekiplerin, göçük altında kalan 2 işçiye ulaşmak için arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ordu Valisi Muammer Erol, Fatsa-Çatalpınar kara yolu üzerindeki bir çakıl ocağı şantiyesinde göçük meydana geldiğini, kendisinin de olay yerine hareket ettiğini söyledi.
İlgili ekiplerin bölgeye sevk edildiğini ifade eden Vali Erol, "Şu anda net bir bilgi yok. İş makinelerinin olduğu bilgisi var. Ekipler sevk edildi." diye konuştu.
Çalışmalar sürerken Ordu Valiliği, göçükte iş makinesi operatörünün hayatını kaybettiğini açıkladı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde taş ocağında göçük altında kalan kamyon şoförü Ahmet Şahin'i arama çalışmaları olay yerinin karanlık ve riskli olması nedeniyle Ordu Valisi Muammer Erol'un talimatıyla durduruldu. Şahin'i arama çalışmalarına yarın sabah saatlerinde tekrar başlanacağı bildirildi.
halktv.com.tr
Ders kitabında Köy Enstitüleri için skandal sözler!
Bayrampaşa'da binadan seçilmiş başkan Hasan Mutlu'nun fotoğraflarını kaldırdılar
En adaletsiz gelir dağılımı
Bakan Ersoy Kartalkaya yangın faciası komisyonuna katılmadı, CHP'li vekiller ateş püskürdü
Köylüler isyan etti! "Tohumu 5 TL, 2 liraya satamıyoruz!"
Millete sabır, Diyanet’e yüzde 155,7 zam!
CHP'li İzmit Belediyesi'nden esnafa 500 TL destek!
AKP seçim için şimdi de bunu yapıyor! Gıda kolileri dağıtacaklar!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'tan Milli Eğitim Bakanı'na sert tepki: "Okullardan haberdar mı? Etraf yangın yeriyse bırak söndürecek adamlar gelsin. Bu millet çaresiz değil!”
Aksoy Araştırma’nın ‘Şeriat’ anketinde çarpıcı sonuç: 10 AKP’liden 4’ü Şeriat istiyor
Kalacak yer bulamayan üniversiteli gençler hayallerinden vazgeçiyor...
Londra'ya giden Türklere havalimanında bunu yaptılar! 'Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na soruyorum, bu mu dünya liderliği, bu mu bizi kıskanan Avrupa?'
Arşiv Erdoğan'ı yine utandıracak ! Erdoğan ne dediyse ekonomik göstergeler ve dolarda tersi oldu !
Depremin ardından çekilen bu görüntü sosyal medyada gündem oldu