Ordu'nun Fatsa ilçesindeki taş ocağında meydana gelen göçükten acı haber geldi!

14 izlenme 06 Kasım 2025
Reklamlar

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki bir taş ocağı şantiyesinde göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 2 işçinin göçük altında kaldığı öğrenildi. Ordu Valiliği göçükte kalan işçilerden birinden acı haber geldiğini açıkladı.


Edinilen bilgilere göre, Fatsa ilçesi Sefaköy Mahallesi sınırlarında faaliyet gösteren özel bir firmaya ait taş ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ekiplerin, göçük altında kalan 2 işçiye ulaşmak için arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ordu-1.jpg

ORDU VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Ordu Valisi Muammer Erol, Fatsa-Çatalpınar kara yolu üzerindeki bir çakıl ocağı şantiyesinde göçük meydana geldiğini, kendisinin de olay yerine hareket ettiğini söyledi.

İlgili ekiplerin bölgeye sevk edildiğini ifade eden Vali Erol, "Şu anda net bir bilgi yok. İş makinelerinin olduğu bilgisi var. Ekipler sevk edildi." diye konuştu.

GÖÇÜKTEN ACI HABER GELDİ

Çalışmalar sürerken Ordu Valiliği, göçükte iş makinesi operatörünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

KAMYON ŞOFÖRÜ ŞAHİN'İ ARAMA ÇALIŞMALARINA YARIN DEVAM EDİLECEK

Ordu'nun Fatsa ilçesinde taş ocağında göçük altında kalan kamyon şoförü Ahmet Şahin'i arama çalışmaları olay yerinin karanlık ve riskli olması nedeniyle Ordu Valisi Muammer Erol'un talimatıyla durduruldu. Şahin'i arama çalışmalarına yarın sabah saatlerinde tekrar başlanacağı bildirildi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muğla Bölge İdare Mahkemesi Yılmaz Özdil'in evindeki yıkımı durdurdu! AKP seçmeni kadın utanmadan iftira atınca vatandaşlar ağzının payını verdi ! Muhammed Yakut için cenaze töreni düzenlendi: Yakut Almanya'nın Duisburg kentinde toprağa verildi İBB’den yeni “Yalanlar ve Gerçekler” açıklaması