Home
25 Haziran 2024 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Ormanları Özel Harekât koruyacak


Turizmin başkenti Muğla’da ormanları korumak için Özel Harekât nöbet tutmaya başladı.


Turizmin başkenti Muğla’da ormanları korumak ve orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, yangın riskinin bulunduğu ormanlık alanlarda Jandarma Özel Hareket, Polis Özel Harekat ve Orman Muhafaza ekipleri devriye görevi yapmaya başladı.

VALİLİK AÇIKLADI

Muğla Valiliği’nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Orman Muhafaza ekiplerimiz yangın riskinin bulunduğu ormanlık alanlarda Yeşil Vatan için devriyede… Değerli vatandaşlarımız, bazı ihmallerin telafisi yoktur. Hava sıcaklıklarının oldukça yüksek olduğu bu günlerde lütfen yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak duralım. Yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım" denildi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AFAD açıkladı: Deprem riski en yüksek 31 il belli oldu Asgari ücret beklentisi patronlara soruldu: Ankette çarpıcı sonuç ortaya çıktı Bakan Koca açıkladı: 44.869 yeni vaka tespit edildi, 27.492 kişi sağlığına kavuşurken, 160 kişi hayatını kaybetti! Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Duyun-u Umumiye Amirine benzetti: "Ekonomi tarihinin en kötü dönemi"