AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devreye girerek Trabzonspor’un borcunun ödenmesi kafalarda soru işaretleri yarattı. Erdoğan’ın borcu kapatmak için örtülü ödeneği kullandığı iddia ediliyor.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun A Spor'a yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Finansal sıkıntılarla boğuşan Bordo mavili takımın UEFA'nın vereceği Avrupa kupalarına katılamama cezasıyla karşı karşıya kalması üzerine yayına bağlanıp açıklama yapan Ağaoğlu, kulüp olarak yaşadıkları mali sıkıntının AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından çözüldüğünü ifade etti.
Açıklamanın ardından kulüp borcunun Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğinden verildiği görüşü öne çıkarken birçok kişi olaya tepki gösterdi. Ağaoğlu Trabzonspor’un borcunun 50 milyon Avro olduğunu söylemişti. Bu durumda Trabzonspor'un örtülü ödenekten 51 milyon Avro aldığı iddia ediliyor.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesi ile çözüme ulaştı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu sorunun ortadan kalkmasında göstermiş oldukları çabadan dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Çok çabuk karar verilmesi gerekiyordu, Sayın Cumhurbaşkanımız devreye girmesi ile bu sorunu sıkıntısız şekilde atlattık. Allah'a şükürler olsun. Tabii bu Trabzonspor'un sorunları bitti anlamına gelmesin. Her zaman sıkıntılarla karşılaşan bin kulübüz. Hazirandaki kura çekimini göz önüne aldığımızda 23 hafta içinde disiplin kurulunun kararı vermesini bekliyoruz. Hem bizim için hem Fenerbahçe için karar verecekler."
Bu afişe Kabahatler Kanunu'ndan ceza kesildi!933 izlenme
Simav’da şeker pancarı üretimi durma noktasına geldi!136 izlenme
Zeytinliğe asfalt döküp bir de bunu savundular!154 izlenme
Amasya’da şok iddia! Testi pozitif çıkan 112 personeli 2 gün çalıştırıldı!144 izlenme
Sosyal medyada çocuk istismarcılarını savunmuştu: Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü hakkında soruşturma başlatıldı!38 izlenme
Zamlardan bunalan pazarcı esnafı fiyatları Diyanet'in fetvasıyla savundu 'Fiyatları tayin eden Allah’tır'61 izlenme
'Yerli ve Milli' müteahhidin Londra aşkı: Sokak bile satın almış!274 izlenme
Sakarya Valisi patlamanın yaşandığı fabrikayla ilgili konuştu "Denetim eksikliği yok"57 izlenme