II. Abdülhamit’in 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu sahte diploma skandalı ile gündeme oturdu. Diploması iptal edilen Osmanoğlu'nun defalarca mezuniyet belgesini sorguladığı ortaya çıktı.
Elektronik materyaller incelendi, raporlar çıkarıldı. LOG kayıtlarına ilişkin inceleme tutanakları tutuldu.
Mynet'te yer alan habere göre Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu için İnönü Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sami Durak adına çıkarılan sahte elektronik imza İnönü Üniversitesi FenEdebiyat Fakültesi Tarih bölümü yasa dışı mezuniyet kaydı oluşturuldu.
YÖK sistemlerine de eklendi. Savcılık, YÖK’ten dosyayı istedi. Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu isimli şahsın herhangi bir mezuniyet ya da öğrenci kaydının olmadığı tespit edildi.
Şüpheli kişinin, kendisine ait GSM numarasıyla birçok kez mezuniyet belgesini sorguladığı da ispatlandı.
Sözcü
Ekrem İmamoğlu, Kayseri'de Erdoğan'a yüklendi: "iktidarın koltuğu altlarından kayıyor. Memleketin bereketini kaçıranları evine göndereceğiz"19 izlenme
Yeni Şafak yazarı Ramazan ayında laikliğe saldırdı, "Taliban’ın zaferlerine seviniyoruz" dedi!37 izlenme
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 300 temizlik işçisi tazminatsız işten çıkarıldı !154 izlenme
AKP'li başkanın kızına büyük kıyak! Sınavsız işe alındı; işe gitmeden 251 bin maaş aldı!105 izlenme
Türkiye Suriye'de şehit üstüne şehit verirken, RTE er olarak askere gitmek isteyen oğluna bakın ne nasihat vermiş !277 izlenme
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın tutuklandı!36 izlenme
Memleketin son hali! Ayçiçek yağı bardakla, şeker taneyle, margarin yarım paket, bebek bezi taneyle satılıyor!112 izlenme
Adana’dan Silivri’ye adalet çığlığı! Zeydan Başkan için “Adana'dan Silivri'ye Özgürlük Yürüyüşü” devam ediyor11 izlenme