Olay, Malatya-Kayseri karayolu Kürecik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya-İzmir seferini yapan bir firmaya ait içerisinde 25 yolcu bulunan otobüsün sürücüsü Süleyman Ekici (66) direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Durumu fark eden ikinci kaptan Ufuk Yel’in müdahalesiyle araç yol kenarına alınırken, sürücüye kalp masajı yapıldı.

ŞOFÖR KURTULAMADI
Büyük panik yaşanan olayda yolcular aracın ikinci kaptan tarafından durdurulması ile derin bir nefes alırken, Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan araç sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan korku dolu anları anlatan Ufuk Yel, aracın yoldan çıktığını fark etmesinin ardından zor bir müdahale ile aracı durdurmayı başardığını söyledi.
Yeniçağ
Mansur Yavaş, kendisi hakkındaki yolsuzluk iddialarına ABB Meclisi'nden böyle yanıt verdi! 'Namuslu insanlar savcılığa gider, dedikodu üretmez!'
Sabahat Akkiraz isyan etti: Şehit Alevi olunca resmî tören yok!
701 SAYILI KHK: Binlerce kişi ihraç edildi! İşte isim isim ihraç ve göreve iade edilenler listesi…
MHP'li vekil tehdit etti: "Alayınıza kan kusturacağız"
Dünyanın gündemine oturan video: Araplar ve Yahudiler el ele dans etti!
Yüzde 30 zammı nokta atışı bilmişti: Uzman isim asgari ücrete ek zam için net konuştu
Bir yurttaş Esenyurt'ta yaşananlara isyan etti: "Adaletsizlik bu, bu böyle gidecek mi ya? Hiç mi vatandaş yok bu ülkede? Halk yok Türkiye'de. Her şey halkın elindedir. Öldü mü 85 milyon Türkiye?"
Erdoğan CHP’nin yurt dışı mitinginden rahatsız oldu!
AK Parti kalabalık gözüken miting fotoğrafını DEVA partisi mitinginden alınca ortalık karıştı!