Özel Reyap Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Mustafa Kemal Yenmez: "Fırat Sarı, hergün hastaneye gelen, düzgün çalışıyormuş gibi gözüken biriydi. Şok içindeyiz"

73 izlenme 18 Ekim 2024
Reklamlar

Bebekleri katleden çetenin lideri Doktor Fırat Sarı’nın çalıştığı Özel Reyap Hastanesi’ndeyiz. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mustafa Kemal Yenmez sorularımızı yanıtladı.


Fırat Sarı'nın çalıştığı Özel Reyap Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Mustafa Kemal Yenmez: "Ocak ayında göreve geldim. Bütün süreci inceledim. Bir sıkıntı yoktu. Fırat Sarı, hergün hastaneye gelen, düzgün çalışıyormuş gibi gözüken biriydi. Şok içindeyiz. İncelenen süreç zarfında ölen tek bir çocuk vardı. Başka hastanelere sevk edilen bir çocuk olmadı."

(Gerçek Gündem - Seyhan Avşar)

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan golü en yakınından yedi! Şamil Tayyar, AKP'yi bu sözlerle bombaladı! "Emeklinin öfkesi sandıkta Hiroşima etkisi yapar!" Eski İstihbarat Müdürü Sabri Uzun'dan dikkat çeken 'Ayhan Bora Kaplan' açıklaması Saray’ın personeli Sezer ve Gül dönemini katladı! Ramazan öncesi pastaya ve tatlıya büyük zam geldi!