Anasayfa1
16 Eylül 2025 ( 8 izlenme )
Reklamlar

Özgür Çelik, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyelerine ölüm tehdidini hatırlattı: "Sadece ölüler görür"


Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyonun yankıları sürerken, Özgür Çelik, belediye meclis üyelerine Kurtlar Vadisi repliği ile yapılan tehdidi hatırlattı. Çelik, "Meclis üyelerinde birinin avukatı ile konuştum. İfadesinde, 10 Temmuz 2025 tarihinde, 11 Temmuz 2025 tarihinde bir belediye meclis üyesinin telefonuna kelepçeli fotoğraflar mesaj olarak gönderilmiş. Kendisine Kurtlar Vadisi repliği ile 'Sadece ölüler görür' sözü gönderilmiş" dedi.



Bayrampaşa Belediyesi’ne yönelik operasyonlarda belediye başkanı Hasan Mutlu dahil 48 kişi gözaltına alınırken, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan, görevden uzaklaştırılan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Özgür Çelik, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyelerine Ölüm Tehdidin Hatırlattı: 'Sadece Ölüler Görür'  Resim : 1

Çelik, belediye meclis üyelerinin ölümle tehdit edildiğini hatırlattı.

Çelik, konuya ilişkin açıklamasında, “Meclis üyeleri aylardır tehdit ediliyor. Meclis üyelerinde birinin avukatı ile konuştum. İfadesinde, 10 Temmuz 2025 tarihinde, 11 Temmuz 2025 tarihinde bir belediye meclis üyesinin telefonuna kelepçeli fotoğraflar mesaj olarak gönderilmiş. Kendisine Kurtlar Vadisi repliği ile 'Sadece ölüler görür' sözü gönderilmiş. Belediye Meclis üyeleri ölümle tehdit edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Dikbayır AKP'ye mi geçecek? Dikbayır cevap verdi Bakan Koca açıkladı: 93.261 yeni vaka tespit edildi, 93.438 kişi sağlığına kavuşurken, 182 kişi hayatını kaybetti! Cami imamına bak: Skandal Sedef Kabaş paylaşımı! Kozmik Oda ve kumpas sorularına yanıt vermeyen Bülent Arınç, Halk TV'de Salim Şen ve Barış Pehlivan'la tartışıp telefonu kapattı! 'Oturun oturduğunuz yerde'