Buket Aydın, ‘kadınerkek ilişkileriyle’ ilgili yaptığı çıkışla gündeme geldi. Aydın, “Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın” yorumunu yaptı.
Aydın’ın söz konusu çıkışının yer aldığı bir paylaşıma Ekonomist Özgür Demirtaş’tan yanıt geldi. Demirtaş, “kredi kartı başvuru” ekran görüntüsü paylaştı.

Buket Aydın’ın sosyal medyada şu açıklamayı yapmıştı:
“Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum. Çünkü ister istemez kendini kullandırma aşamasına kendi kendini getirip sokuyorsun. Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir. Şöyle bir şey yok ben kadınım ben öderim. Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Herhangi bir erkeğin hesabını ödemem. Normal arkadaşım bile olsa beni yemeğe götürmesin kardeşim. Zaten bana bir yemek ısmarlayamıyorsa benimle aynı statüde, aynı bakış hizasında değildir, benimle de yemek yemesin çok rica ediyorum. Durumu kötü biriyle olmaz mısın bilmem ne. Bunlar hep yalandır. Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin kendine ait bir hayat statüsü var ve o hayat statüsüne uygun bireyleri seçerseniz mutlu olursunuz. Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız.”
Tele1
Ülke ekonomisinde son nokta! Bu şehrin 3'te 1'i icralık!230 izlenme
Kılıçdaroğlu'na bir soru daha! Fatih Altaylı sordu: "Geceliği 15 bin dolar oteli kim karşıladı?"76 izlenme
Konya'da Türk tarihine ışık tutacak keşif! 'Türk' isimli yazıt bulundu42 izlenme
Bu kaçıncı? Trabzon'da yine yere cola dökerek İsrail'i protesto ettiler51 izlenme
Stratejik önemdeki kent kurtarıldı: Türk zırhlıları gündem oldu25 izlenme
Patates ve soğanda bile 'ayrımcılık' yapıyorlar! AKP, kendisine oy veren çiftçilerin patateslerini alıyor!83 izlenme
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kaçak elektrik denetimi yapan Dicle Elektrik ekiplerine uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi!40 izlenme
Emekliye son darbe belediyeden: Sivas Belediye Başkanı, emeklilerin ucuz çay içtiği çay evini özelleştirme kararı aldı36 izlenme
AKP’li belediye, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tasarruf kararını hiçe saydı
AKP'nin 'ağır abileri'nden peş peşe istifalar!
Türk-İş Başkanı Atalay’dan savunma: Ben işçileri utandıracak bir şey yapmadım
Yıllarca AKP'ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaş daha 'Yeter Artık TAMAM' demiş !