"BU DAVA SİYASİDİR, İDDİALAR İFTİRADIR, ARKADAŞLARIMIZ MASUMDUR..."
Aynı FETÖ borsası kurulduğu gibi İBB borsası kurulmuş, adalete araması gerekenler borsalarda pazarlıklara tutuşmuştur. Bunun için bir kez daha şunu ifade etmek isterim ki Tayyip Erdoğan bundan 180 gün önce şöyle dedi: 'Göreceksiniz, bir aya kalmaz, birbirlerinin yüzüne bakamayacaklar, ailelerinin gözüne bakamayacaklar.' Şimdi buradan, milyonların içindeyim, on milyonların önündeyim, Ankara'nın ve Türkiye'nin gözünün içine bakarak söylüyorum: Bu dava siyasidir, iddialar iftiradır, arkadaşlarımız masumdur, yapılan darbedir, geleceğin Cumhurbaşkanına, iktidarına darbedir. Direneceğiz, direneceğiz, direneceğiz.
halktv.com.tr
Görüntüyü profesyonel çekim yapan paylaşmış
AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten sahte diploma skandalında itiraf gibi açıklama: "Bir Yıl Önce Fark Ettik"
Özgür Özel'den Erdoğan'ın İmamoğlu'nu 'milli güvenlik' sorunu ilan etmesine yanıt
Altaylı: AK Parti teşkilatları 'seçimin yenilenmesi garanti' diye bilgi geçmeye başladı
Erdoğan'la parkeye çıkmanın ödülünü aldı
Doğa harikasına yeni darbe!
Libya, Ankara'da uçağın düşme nedenini açıkladı
İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı 'burs piyangosunu' ayrıntıları ile anlatıyor! 'Betül Sayan Kaya’nın İBB’ye 1 milyon TL'ye yakın borcu var'
Metro Turizm'den istismar videosu açıklaması: Muavin sigortalı değil, videoyu kaldırın
KONDA'dan kritik anket: İmamoğlu oyunu artırmaya devam ediyor
İmamoğlu'nun bu sözleri Erdoğan'ın kâbusu olacak! "Benimle yarışmaktan korkuyor. Sesimden, sözümden, görüntümden, ismimden korkuyor"
Başakşehir yetmedi, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Spor!
Türkiye'den ABD'ye giden gençler: 'Herkes gitmek isterken, dönmek kerizlik olur'
31 barodan kayyumlara karşı ortak açıklama