CHP Lideri Özgür Özel, 14 Mayıs 2023 seçimlerinden sonra 8 milletvekilinin meclisteki görevinin görevinin düştüğünü hatırlatarak, seçimlerin üzerinden 30 ay geçmesi nedeniyle ara seçim yapılmasının Anayasal bir zorunluluk olduğu uyarısında bulundu.

Özgür Özel, iktidarın ara seçim çağrılarına kayıtsız kalmasını “sandık iradesinden kaçış” olarak nitelendirdi.
İktidara yönelik önerisinde ise üç ilde ara seçim yapılması için sandıkların kurulmasını teklif etti.

Özgür Özel, ara seçimlerin İstanbul, Hatay ve Kırıkkale’de yapılmasını önererek, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
"Boş sandalyeler için seçim yapılsın diyoruz. İstanbul’da Murat Kurum bakan oldu, Sırrı Süreyya vefat etti. Gel İstanbul 1. Bölge’de sandık kuralım diyorum. Sayın Erdoğan, ben diyorum ki sen 1. Bölge’de, Hatay’da, Kırıkkale’de birinci partiydin, gel sandığı koyalım. Emekliler için, çalışanlar için ara zam şarttır, demokrasi için seçim şarttır. Ara seçimden vazgeçmemiz için getirin sandığı, yapın genel seçimi."
Abdüllatif Şener 'Hükümet ve Bakanlar, doğrudan doğruya halkla dalga geçiyor !'1369 izlenme
Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın babasından açıklama: Oğlumun açıklamasından rahatsızım68 izlenme
Son Dakika! Bakan Soylu'dan "Mülteciler üzerinden Türkiye işgal mi ediliyor?" sorusuna cevap: Bunu yapmak muhtemel mi?53 izlenme
Enflasyon Ağustos'ta yüzde 1,46 artarak yıllık bazda yüzde 80,2 ile son 20 yılın rekorunu kırdı!42 izlenme
Şanlıurfa’da çatışma: Bir polis şehit, iki polis yaralı63 izlenme
Ayhan Bora Kaplan duruşmada üst üste hatalı şifre girerek telefonunu kilitledi56 izlenme
"Diğer müşteriler sizden rahatsız oluyor" dediler, sağlık emekçilerini otelden kovdular103 izlenme
Dolarda rekor üstüne rekor! TL’deki erimeye dur diyen yok!63 izlenme
Şehit olan 10 orman işçisinin kimlikleri belli oldu
İstila derbisi! Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde Afganlarla Suriyeliler futbol maçı yaptı, tribünde Özgür Suriye Ordusu bayrağı açıldı
Turhan Çömez ifşa etti! Bekir Bozdağ’dan kandırıldık itirafı "Finlandiya da İsveç de tek bir kişi iade etmedi!"
Ekrem İmamoğlu'na 'Televizyon tuzağı kuruluyor' iddiası