Özgür Özel'den Erdoğan'a köprü resti! "Altın yumurtlayan tavukları satıyorlar. Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!"

20 izlenme 18 Şubat 2026
Reklamlar

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlattığı Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitinglerinin İstanbul ayağındaki yeni adresi Ataşehir oldu. Soğuk havaya aldırış etmeyen yurttaşların miting alanını doldurduğu görüldü. Burada konuşan CHP Lideri Özgür Özel, Erdoğan'a seslenerek, "Köprüleri sana sattırmayacağım" dedi.


Mart 2025'te Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlayan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin İstanbul'daki 39'uncu, Türkiye genelindeki ise 90'ıncı adresi Ataşehir oldu.

Burada konuşan CHP Lideri Özgür Özel, AKP'nin köprü ve otoyolları özelleştirme planına tepki göstererek AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"İstanbul örgütüm ayaktadır, İstanbul ayaktadır!" diyen Özel, "Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!" şeklinde konuştu.

CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ise Silivri'den, meydanda bir araya gelen yurttaşlara gönderdiği mektupta, "Vatandaşlarımız her sabah çok daha güvencesiz, çok daha belirsiz bir hayata uyanmaktadır. Bütün bunların tek sebebi, seçim kaybetme korkusudur. Onlarla girdiğim her seçimi kazandığım ve cumhurbaşkanı adayı olarak önümüzdeki seçimi de kazanacağımı gördükleri için korkuyorlar" ifadelerine yer verdi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'ın 'Vatandaşa Yardım' teklifi, AKP engeline takıldı: Yapılsın ama sınırlı olsun! TTB Aile Hek.Kolu Bşk. Dr. Filiz Ünal 'Konya’da, Umre’den gelen ve karantinaya alınmayan 1 kişi, 257 kişiye bulaştırdı. Amcası,babası ve ablası da dahil 5 akrabası öldü !' Bakan Koca açıkladı: 30.424 yeni vaka tespit edildi, hasta sayısı 5.918'e, can kaybı 15.751’e yükseldi! 7 bin nüfuslu ilçenin Belediye Başkanı lüks makam aracı aldı! "Yeni hizmet aracımız ilçemize hayırlı olsun" diyerek paylaştı