Mart 2025'te Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlayan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin İstanbul'daki 39'uncu, Türkiye genelindeki ise 90'ıncı adresi Ataşehir oldu.
Burada konuşan CHP Lideri Özgür Özel, AKP'nin köprü ve otoyolları özelleştirme planına tepki göstererek AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.
"İstanbul örgütüm ayaktadır, İstanbul ayaktadır!" diyen Özel, "Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!" şeklinde konuştu.
CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ise Silivri'den, meydanda bir araya gelen yurttaşlara gönderdiği mektupta, "Vatandaşlarımız her sabah çok daha güvencesiz, çok daha belirsiz bir hayata uyanmaktadır. Bütün bunların tek sebebi, seçim kaybetme korkusudur. Onlarla girdiğim her seçimi kazandığım ve cumhurbaşkanı adayı olarak önümüzdeki seçimi de kazanacağımı gördükleri için korkuyorlar" ifadelerine yer verdi.
halktv.com.tr
Meclis'te 'Bektaşi' gerginliği! AKP'li vekilin fıkrası tepki çekti, Bekir Bozdağ özür istedi
Güne Yine Akaryakıt Zamlarıyla Başladık! Motorine Tam 1 Lira 29 Kuruş zam geldi!
Emekliye memura yok, vakıf deyince para çok! Erdoğan 6 milyar 774 milyon liraya onay verdi
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret suçu işleyenlerin yüzde 80’i cezasız kaldı!
Cemevleri saldırganının ifadesi ortaya çıktı: 'İllumunati yaptırdı!'
Yabancılara gayrimenkul satışından elde edilen para belli oldu: Rekor satış!
Murat Çalık yoğun bakıma alındı
YENİ Parti yüzde 34'le birinci: En son yapılan ankette AKP'ye atılan fark belli oldu
Rojin'in ailesi Akın Gürlek ile görüştü: Rojin Kabaiş'in telefonu Çin'e gönderilecek