Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri haklarını teslim edelim, bütün muhalefet milletvekilleri büyük bir direnç gösterdiler, büyük bir mücadele ettiler. Arkadaşlarımız her yolu denedi. En son oylamadan önce "Durun, bir kere daha düşünün, tekriri müzakere yapalım. 10 bine değil, hiç değilse asgari ücrete el kaldıralım, bir daha düşünün" dediler; dinlemediler. Arkadaşlarımız Meclis'in kürsüsüne tabut getirdiler, tabut. O tabutu gördünüz mü tabutu? O tabutu görmeye AK Parti tahammül edemedi. Emekliyi tabuta sokmaya utanmıyor, tabutu Meclis'e sokmaya utanıyor!
Sonra, sonra tuttular, tuttular bu tabuta saldırdılar. Arkadaşlar emeklinin mezar taşını yazmış, üstüne sefalet ücretlerini yazmış, ona saldırdılar. Bugün de çıkmış Tayyip Bey diyor ki; "Cumhuriyet Halk Partisi emekliyi bize kışkırtmaya çalışıyor" diyor. Ya sen emekliyi öldürmüşsün, halen daha, halen daha kışkırtmaya çalışmaktan bahsediyor. Diyor ki "Kürsüye saldırıyor." Kürsüye biz saldırmadık! Kürsüde emeklinin tabutu vardı, o tabuta siz saldırdınız. Buradan, Yalova’dan söylüyorum: Tabuta, mezar taşına vampirler saldırır! Siz emeklinin kanını emen vampirlersiniz! Vampirlersiniz!
halktv.com.tr
Yazışmalar ortaya çıktı: Seçil Erzan’a eniştesi akıl vermiş
Erdoğan'ın örtülü ödenek harcaması 17,5 kat arttı!
Sahte Peygamber'in defnedildiği mezar yerine müritlerden talep
Meclis'te Ali Erbaş krizi! Bakanların bile hesap verdiği komisyona gelmedi: "Ayrıcalıklı mı?"
İlk 4 aydaki 'örtülü ödenek' harcaması 780 milyon TL!
İmam hatiplilerden Atatürk çıkışı
Lübnan, 1,5 milyon Suriyeli sığınmacı için 30 milyar dolar tazminat istedi!
Adana’da bir dede, sağanak yağmur altında torununu sırtına alıp onu şemsiye ile koruyarak İstiklal Marşı bitene kadar bekledi
Seçmen sayısı hangi ilde ne kadar arttı?
Dağ başına 2 milyonluk vergi
Berat Albayrak'ın arkadaşı TÜİK'e başkan atandı!
Furkan Vakfı’nda sahte makbuzlarla 3 milyonluk vurgun
Her ay 14 asgari ücret tutarında maaş ödenen milletvekilleri 43 bin lira zam alacak
Emekli Tuğamiral Türker Ertürk 'Davulla zurnayla operasyona gidilmez. Başarısızlığın sebebi siyasi iktidardır'