İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; cumhurbaşkanı adaylığına başvurduktan bir gün sonra, yeni bir soruşturmayla karşı karşıya kaldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu hakkında ‘sahte diploma’ iddiası üzerine "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla soruşturma başlattı.
Erzincan’da olan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, söz konusu soruşturmaya ilişkin ilk kez konuştu.
Özel, “Bu, İmamoğlu’ndan ne kadar korktuklarını gösteriyor. Ama 6 ok kazanacak, CHP kazanacak, Türkiye kazanacak” ifadelerini kullandı.
CHP lideri şöyle konuştu:
"Ekrem İmamoğlu’yla ilgili orada burada, yalandan siteler yazıyor. Bunlar da ciddiye alıp alıştırmaya kalkıyorlar. Onu da araştırsınlar. Bu, Ekrem İmamoğlu’ndan ne kadar çekindiklerini, ne kadar korktuklarını gösteriyor. Ekrem İmamoğlu’nu yenmek için 5 tane siyasi yasak davası açtılar. Yetmedi, 6’ncıyı diplomayla yapıyorlar. Ama, 6 ok kazanacak. 5 dava, 1 diploma yine onları kurtarmaz. 6 ok kazanacak, Ekrem İmamoğlu kazanacak, Türkiye kazanacak."
Bakan Koca açıkladı : Toplam vefat sayısı 4.609, vaka sayısı da 166.422 oldu!86 izlenme
Hande Sarıoğlu ateş püskürdü: Mehmet Akif Ersoy’a sert sözler19 izlenme
Bal tutan parmağını yalıyor!234 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Bu hatadan dönülmezse diğer adımları da atacağım!"59 izlenme
368 milyonluk çarçur parkı!231 izlenme
THY’nin Katarlılara satıldığı iddiasına yanıt geldi!149 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasındaki kritik isimden şok İYİ Parti iddiası! Sinan Ateş, Ayhan Bora Kaplan hakkında bir şey mi biliyordu?62 izlenme
Cübbeli Ahmet de sahte diploma tartışmalarına dahil oldu!27 izlenme