Home
05 Mart 2019 ( 222 izlenme )
Reklamlar

Özgür Özel: "Umudu tüketti, korku siyaseti yapıyor"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye'de beka sorunu olmadığını belirttiği konuşmasında iktidarı eleştirerek, "Umudu tükettiği için artık korkunun siyasetini yapan birilerini dinlemek zorundayız" dedi.

Yalova Belediye Başkanı ve CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman ile belediye meclis üyelerinin tanıtım toplantısına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan ile il yönetimi ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Özgün Özel, iktidarı eleştirerek, "Umudu tükettiği için artık korkunun siyasetini yapan birilerini dinlemek zorundayız. Vaat edecekleri bir şey yok o yüzden korkunun siyasetini yapıyorlar" dedi.

Toplantıda CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman da bir konuşma yaptı. Salman, ardından meclis üyesi adaylarını tanıttı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ozgurozelumudutukettikorkusiyasetiyapiyor225693h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yenidoğan çetesi duruşmasında ses kayıtları ortaya döküldü: "Çocuk ölür burada" Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül'de Seçil Erzan'a 500 bin dolar kaptırmış! Peki zabıta memuru bu parayı nasıl buldu? Son Dakika: Bartın Maden Faciasının Hesabını Verme Zamanı! 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi Gaziantep'te yaşayan Suriyeli 2 avukattan Türkiye'ye ağır hakaretler! "Göç İdaresi memurları kuduz köpek gibi"