AKP'ye katılan Özlem Çerçioğlu'na AKP'liler destek ziyaretinde bulundu. Çerçioğlu’nun yanı sıra AKP’ye katılan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ve Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan da ziyarette yer aldı.
Zamanında konuşmasını yırtan AKP'li milletvekili Seda Sarıbaş'ı yanından ayırmayan Çerçioğlu belediye binası önünde partililere seslendi.
Belediyenin hizmet binası önünde toplanan partilileri selamlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu zamana kadar Aydın halkına nasıl hizmet ettiyse bundan sonra da daha fazla hizmet edeceğini söyleyerek, “Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben yerel bir siyasetçiyim. Ankara’daki siyaseti milletvekillerimiz yapar. Belediye başkanı olarak herhangi bir rozetim yoktur. Herkese adil ve eşit davrandım bundan sonra da adil ve eşit davranacağım. Alnım ak, başım dik. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Hiçbir şeyden de korkum yok. Ben bu Aydın’ı karış karış dolaşmadığım yeri kalmadı. Yerin neresinden boru, nereden ne geçer en iyi ben bilirim. Bundan sonra yapacağımız hizmetleri de çok değerli milletvekillerimiz ve sizlerin desteğiyle en iyi şekilde yapacağımıza inancınız tam olsun" ifadelerini kullandı.
Çerçioğlu'nun yanı sıra yerel seçimlerdeki rakibi AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da konuştu.
TELE1
Türkiye'nin konuştuğu isim 'ATM memuru' çıktı
İBB seçim sonuçlarını beklemedi! Art arda ihaleler!
AKP'li belediyenin bir yılda ödediği faiz dudak uçuklattı!
Gürkan Hacır: Yeni beste çalışmalarının başladığı bilgisi var
Bloomberg paylaştı, ortalık karıştı! Türkiye'ye gelen 1.4 milyon doz Pfizer aşısına ne oldu?
Esad, 250 milyon doları Rusya'ya böyle kaçırdı
Mansur Yavaş'tan hükümete 'emekli' göndermesi
Katliamın üstünden 1 yıl geçti! Kadınlar, İkbal ve Ayşenur'u unutmadı
Vatandaş Yargıtay'ın sitesinde 'teknik arıza' nedeniyle partiden istifa edemiyor!
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin bu kez de milyonluk arabalarındaki baş harfleri yazan plakalar gündemde: "Nasıl alabilmişler?"