Aydın'da yüzde 50 oy alarak AKP'li rakibine 14 puan fark atan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üçüncü dönemine başladı.
Mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törenle alan Çerçioğlu, bu duruma tepki gösterdi. Binanın çürük olduğuna dikkati çeken Çerçioğlu, sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yemekhanede düzenlenen mazbata törenine isyan etti.

"UTANÇ VERİCİ BİR ŞEY"
Çerçioğlu, şunları söyledi:
Siz de arkamda yemek tabakları ve çaydanlıkla fotoğraf çekeceksiniz. Sakın çekmeyin. Ulusal basına rezil oluruz arkadaşlar, doğru mu? Aydın'ı, Türkiye'ye rezil etmeyin. Sakın o yemekleri, tabakları, çaydanlığı falan çekmeyin.
Türkiye'nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanına veya o ilçedeki, merkezindeki belediye başkanına adliyenin yemekhanesinde mazbata verilir. Yemek kokuları arasında mazbata alıyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil.
Utanç verici bir şey ya. Utanç verici ya. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte kaybetmelerinin temel sebeplerinden bir tanesi Aydın'da bu.
Sözcü
Adil Öksüz’ün firarından sorumlu müdüre terfi!167 izlenme
Kılıçdaroğlu: Erdoğan’ı çağıracak ve soracak yürekli bir savcı arıyorum71 izlenme
Fabrikada iki işçi Koronavirüs’e yakalandı! İşçilere, ‘Dinlenin, pazartesi işe gelin’ denildi237 izlenme
Bakan Koca: Hızlı tanı kiti yarın devrede, hedef günde 10-15 bin test71 izlenme
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den Dilruba çağrısı: "Tutuksuz yargılansın"28 izlenme
AKP iktidarında böyle şahlandık!49 izlenme
CHP'de kritik zirve: Özel, İmamoğlu ve Yavaş bir araya geldi33 izlenme
Erkan Baş'a 'Tito artığı' diyen Mustafa Destici özür dilemek zorunda kaldı47 izlenme