Papara Elektronik Para AŞ’nin yasa dışı bahis faaliyetlerine aracılık ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturmada şirket sahibi Ahmed Faruk Karslı geçtiğimiz mayıs ayında tutuklandı.
22 Ekim 2018'de yayın hayatına başlayan, Cengiz Özdemir'in kuruculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini yaptığı ekonomi kanalı Ekotürk TV’ye Ahmet Faruk Karslı'nın şirketi Papara 2023 yılında ortak olmuştu. Büyük hissedar olan ve yönetim yetkisini eline alan Papara'ya yönelik soruşturma kapsamında bugün EkoTürk Televizyonu'na Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) el koydu.
Geçtiğimiz hafta, aralarında genel yayın yönetmeninin de olduğu 15’ten fazla çalışanın görevine son verilmişti. Bu sabah ise TMSF yetkilileri, kanal çalışanlarına sözlü olarak el koyma işleminin gerçekleştiğini iletti.
Nefes
AKP’li belediye yandaş beslemiş!89 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasından tutuklanan polisler hakkında darbe soruşturması çöktü: 4 ayrı suçtan yargılanacaklar34 izlenme
KPSS'de Türkiye birincisi oldu, atanamadı!160 izlenme
Araç sahipleri dikkat: Akaryakıtta fahiş zam geliyor!17 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 26.099 yeni vaka tespit edildi, 22.024 kişi sağlığına kavuşurken, 157 kişi hayatını kaybetti!33 izlenme
Fiyat arttıkça kuyruk uzadı!48 izlenme
Özel İletişim Vergisine yüzde 122 zam!37 izlenme
Yılmaz Özdil başımıza gelen felaketlerin sebebini bir cümle ile açıkladı33 izlenme
Tarihe geçecek olay! Bu pankarta öyle bir ceza verildi ki!
Yapay zeka şirketi OpenAI'nin kurucusu Sam Altman neden kovuldu?
Elazığ'da rezalet ! Deprem nedeniyle dağıtılan yardım malzemeleri vatandaşların kafasına fırlatıldı !
Bankacı Seçil Erzan en son kimi aradı? İşte telefon kayıtlarındaki son aramadaki ilginç detay