HER BİRİ KARA DELİK
Koca bir yıl geçti. Seçim dönemlerinde hizmete giren 4 havalimanı hizmet verecek tek yolcu bile bulamadı. Kara deliğe dönüşen havalimanlarıyla ilgili tabloyu CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara açıkladı. Kara, “Uçuş olmayan, yolcu gelmeyen ve 329 personeli olan havaalanlarına 878 milyon TL ödendi” dedi.

Balıkesir Havalimanı’na uçak inip kalkmıyor. 2025’te kasadan 206 milyon TL harcandı.
11 YILDIR VAR AMA YOK
Kara, hayalet havalimanlarına örnek olarak Çanakkale Gökçeada’yı gösterdi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ndeki havalimanı, referandum öncesi dönemin Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım tarafından 2010 Ağustos’ta açıldı. 60 milyon dolara mal oldu. Son 11 yıldır yolcu taşımacılığı yapılmadı. 39 çalışanı var.

YATIRIMLAR ATIL KALDI
Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı 2011’de sivil uçuşlara açıldı, ancak atıl kaldı. Uşak Havalimanı’nda da uçak inmedi, yolcu gelmedi. Buranın geçen yıl devlete olan maliyeti 297 milyon TL. Balıkesir Merkez Havalimanı da aynı akıbeti yaşıyor. 69 personeli var. 2025’te 206 milyon TL gider gerçekleşti.
Sözcü
Asgari ücret gıda enflasyonuna yenildi: Türkiye Avrupa'nın en düşük asgari ücrete sahip ikinci ülkesi!63 izlenme
Maden faciasında ‘sensör’ kuşkusu47 izlenme
‘Eğitimde eşitlik’ isteyen öğrencilere rektörden skandal yanıt!35 izlenme
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazada yeni görüntüler ortaya çıktı54 izlenme
Erdoğan'ın sözleri kafa karıştırdı! Yardım ABD'de nereye gidecek?191 izlenme
Kuryenin ölümünün seyrini değiştirecek görüntü! Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu neden sağa kırdı?42 izlenme
Almanya’da yaşayan bir gurbetçi 39 pet şişeye 500 gram kıyma, 550 gram kanat, 1 litre sıvı yağ, 1 paket makarna aldı!46 izlenme
Çankırı'da fırtına minareyi devirdi: O anlar kameralara yansıdı54 izlenme
Jandarmadan Yüksel Güran’a zor soru: "Neden açıklamıyorsunuz?"
Emekliler sokağa indi: "Sandıkta hesabını soracağız"
Türkiye’deki güncel corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 324.443’e, vefat sayısı da 8.441’e yükseldi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu: 19.126 yeni vaka tespit edilirken, 123 kişi hayatını kaybetti, 20.274 kişi sağlığına kavuştu!