Sayıştay’ın Faliyet Genel Değerlendirme Raporu’na göre, 21 kamu idaresi faaliyet raporunu yayımlamadı. 34’ü faaliyet raporunu zamanında açıklamadı. 147 idare raporlarını tüm başlıklarla ilgili bilgileri içerecek şekilde vermedi. 73 idare kullanılan kaynaklar hakkında bilgi sunmadı. 219 idare faaliyet raporunda temel mali tablolara yer vermedi. 121 idare yardım yapılan birlik, kurum ve kuruluşlara ilişkin bilgilere idare faaliyet raporunda yer vermedi. Tüm varlık ve yükümlülüklerini açıklamayan kamu idaresi sayısı da 129.
229 idare, bütçe hedef ve gerçekleşmeleri arasında meydana gelen sapmaların nedenleri hakkında açıklama yapmadı. Özel ödenek, dış proje kredisi veya bağış ve yardım gibi kaynakları göstermeyen kamu idaresi sayısı 107. Bütçe gerçekleşmeleri gerçeği yansıtmayan kamu idaresi sayısı 23, yıl sonu ödeneklerini doğru kaydetmeyen veya ödenek artış eksiliş ve aktarmalarını mevzuta uygun olarak yapmayan idare sayısı 22.
https://www.krttv.com.tr/gundem/kamukurumlariyardimyaptiklariyerlerisakladih95130.html
ABD'den İBB'ye 5 milyon dolarlık hibe! İmamoğlu ve ABD elçisi imzaladı79 izlenme
İstanbul'u besleyen barajlar alarm veriyor: Dip seviyeye ulaştı!12 izlenme
En pahalısını biz yiyoruz! Türkiye dünyayı geride bıraktı13 izlenme
Sinan Oğan 1 milyon TL'ye vakıf kurdu48 izlenme
Bakan Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 29.386 yeni vaka tespit edildi, 31.018 kişi sağlığına kavuşurken, 227 kişi hayatını kaybetti!41 izlenme
8 milyon oy yok sayıldı13 izlenme
Almanya’da dev yardım kampanyası: Her aileye 2500 euro yardım34 izlenme
Yerli üretici kan ağlıyor: AKP ithalata 6,5 milyar dolar ödüyor!103 izlenme