Türkiye’nin dilini ve kültürünü tanıtmak amacıyla Paris yakınlarındaki EpinaysurSeine banliyösünde Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Yunus Emre Enstitüsü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Kültür ve Tanıtma Müşavirliği iş birliğiyle Paris Trabzonlular Derneği’nin inşa ettiği Atatürk büstü saldırıya uğradı.
Yunus Emre Enstitüsü'nden yapılan bilgilendirmeye göre büst, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilerek, duvarlara terör örgütü PKK lehine sloganlar yazıldı.

Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği, hukuki süreci takip ederken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Nefes
Silivri Cezaevi’nde 44 mahkumda corona virüsü tespit edildi!89 izlenme
Yeni Akit, Ali Koç'u hedef aldı! "Her şeyi o yaptı"41 izlenme
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için İhraç İstemi23 izlenme
Ordululardan AKP’li Vekile Zor Soru: Kendini Yakacak mısın?895 izlenme
Ekimde açlık sınırı 15 bin 420 liraya, yoksulluk sınırı 43 bin 859 liraya yükseldi23 izlenme
Polis şiddeti bu sefer Adana'da! 13 yaşındaki çocuğa ve babasına evlerinin önünde silah çekti!82 izlenme
Bengisu Karaca'dan Gülşen'in tutuklanmasına tepki: "Ben de bir İmam Hatipliyim" Neden tutuklandı?25 izlenme
Dikkat çeken seçim anketi: Yarın seçim olsa…103 izlenme
Halil Falyalı'nın babası ilk kez konuştu "Oğlumun uyuşturucu baronu olduğu söyleniyor, uyuşturucunun düşmanıydı. Yolunu kestiler”
Foreign Policy dergisinden Erdoğan ve ekonomi analizi: "Erdoğan, kendisine itiraz eden ekonomi yetkililerinin işini bitiriyor"
Vatandaşların sorunlarla boğuşması böyle dedirtti: Nobel ödülleri Türk halkına verilmeliydi!
İmamoğlu'ndan CHP'nin Pendik mitingine çağrı