'Parla' marşı, yapay zekâ ile Zeki Müren tarafından seslendirildi

42 izlenme 12 Ocak 2024
Reklamlar

Türk rap müziğinin öncülerinden Norm Ender'in Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği 'Parla' marşı, yapay zeka tarafından Zeki Müren'e seslendirildi.

Türk rap müziğinin önemli isimlerinden Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılı için özel olarak bestelediği 'Parla' adlı marşını farklı bir yorumla dinleyicilerle buluşturdu. Bu kez marş, yapay zeka tarafından ünlü Türk sanatçı Zeki Müren'in tarzında seslendirildi. Norm Ender'in müziğiyle Zeki Müren'in eşsiz yorum tarzını birleştiren yapay zeka, dinleyicilere farklı bir müzik deneyimi yaşattı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Et ve Süt Kurumu, Mansur Yavaş'ın teklifini iki yılda iki kez reddetmiş Turhan Çömez tanık olduğu rüşvet olayını açıkladı: "Bakanın oğlu hastane izni için 5 milyon dolar istedi" AYM’nin denetiminde ortaya çıkan dudak uçuklatan rakam: AKP’nin harcamaları Saray'ı bile geçti! AKP’nin yönettiği Türkiye’de iki emekli maaşı bir daire kirası etmiyor