Home
21 Haziran 2024 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Pençe Kilit bölgesinden acı haber: 1 askerimiz şehit oldu


Milli Savunma Bakanlığı, PençeKilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un şehit olduğunu duyurdu.



PençeKilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta P.Asb.Çvş. Mehmet Ali Horoz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, temas esnasında 3 teröristin etkisiz hale getirildiği, bölgede operasyonlara devam edildiği bilgisi verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamanın devamında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

gqmeqznwmaanzgv.jpeg

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'a 'Ankara'nın yiğit evladı' diyen başsavcı sessizliğini bozdu 4 ilde birçok mahalle, sokak ve bina karantinaya alındı! Bahçeli darbe yapmakla suçlamıştı: Üç polis müdürü göreve iade edildi! Hesapların bildirimde ilk şok gurbetçi emekliye!