Anasayfa1
30 Haziran 2020 ( 112 izlenme )
Reklamlar

Peynir ve çocuk mamasına alarm takıldı..


Bir malı bir daha gidişinizde aynı fiyata alamadığınız Türkiye'de marketler beyaz peynire bile alarm takmaya başladı. 


Kilosu 66 liraya kadar çıkan beyaz peynir ve pahalılığı el yakan çocuk bezlerine de çalınma korkusuyla içkilerdeki gibi alarm takıldı. Beyaz peynir yakında kilitli dolaplarda satılırsa şaşmamak gerek.


AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı damadı Berat Albayrak'ın yönetimindeki ekonominin Dünyada ilk 10 arasına gireceğini iddia ederken, özellikle yiyecek fiyatlarındaki fahiş artış yurttaşın belini iyice büktürdü. 

Sürekli artan fiyatlar sonrası marketler beyaz peynir ve çocuk maması gibi mallara alarm koydu.

https://abcgazetesi.com/peynirvecocukmamasinaalarmtakildi123263

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski AKP’li vekilin akrabalarına giderayak AKP'li isme ballı ihale! HÜDA PAR'ın seçim vaadi: Şeyh Said Eski AKP'li Belediye Başkanı'nın kaçak yapıda oturduğu ortaya çıktı: "SİT alanı olduğu için ruhsat alamıyoruz" Erdoğan ve Bahçeli'yi üzecek anket: Büyük çöküş!