CHP'li belediyelere başlatılan operasyonlar sürüyor. Seçimle alamadığı belediyelere kayyımla girmeye çalışan AKP iktidarı geçmiş belediye yöneticilerini de soruşturmalara dahil etti.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik açılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 157 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında Soyer'in de bulunduğu 130 kişi gözaltına alındı. 27 kişi hakkındaki gözaltı kararı ise devam ediyor.
Öte yandan Soyer'in gözaltına alınma görüntüleri servis edildi. Görüntülerde operasyon sırasında çok sayıda polis aracının kullanıldığı ve Soyer'in kollarına polislerin girdiği ve emniyet binasına sokulduğu anlar yer aldı.
İstanbul'da düzenlenen ve Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun da aralarında bulunduğu 22 kişinin tutuklandığı operasyonda da benzer görüntüler servis edilmişti. Adliyeye sevk edilen CHP'liler tek sıra halinde dizilip fotoğraf çektirilmişti.
Tele1
Nahit Eren'den Narin cinayetindeki 'saç teli' iddialarına yanıt
Özgür Özel'den Esenler mitingine çağrı
Skandalı Yılmaz Özdil anlattı: "AKP döneminden kalan idareciler, İBB'de çalışan CHP'lilere kan kusturuyorlar!"
Türkiye’nin dolar zengini illeri belli oldu: Zirve şaşırttı
Almanya'daki gurbetçilere kötü haber: "Turbo" vatandaşlık uygulaması iptal edildi, yardımlar da kesiliyor
KONDA Genel Müdürü Erdem: "Erdoğan'ın kaybetme ihtimali yüksek, İnce'yle ilgili 'köpük' gitgide düşer"
Kan merkezi AKP’nin seçim bürosu oldu!
Erdoğan'ın kuzeni: Bu adamın kime çalıştığını artık çözmemiz lazım
AKP’li Üsküdar Belediyesi su böreği ihalesini 9. kez bakın kime verdi?
Arap Birliği'nden "Türkiye karşıtı metin" iddiası