İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. AFAD merkez üssünün Tekirdağ Marmaraereğlisi olduğunu açıkladığı depremin büyüklüğü 3.7 olarak duyururken Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4 merkez üssünü ise Silivri açıkları olarak paylaştı. Prof. Ercan'dan vatandaşları rahatlatacak değerlendirme geldi. Ercan bu depremin sönümlenen ana depremin artçısı olduğunu söyledi.
İstanbul, 23 Nisan'da meydana gelen en büyükleri 5.9 ve 6.2 olan depremlerin ardından çok sayıda depremle sallanmaya devam ediyor. 6.2 depreminin ardından vatandaşların büyük İstanbul depremine dair endişeleri artarken bugün İstanbul'da hissedilen deprem de korkuya neden oldu.
"HER ŞEY OLAĞAN, KAÇIŞMAYA GEREK YOK"
Prof. Övgün Ahmet Ercan, depreme ilişkin olarak, "Bugün Silivri açıklarında M6,2’lik deprem odağının bu kez batıda, M.Ereğlisi yönünde M4,0 en küçük boyutta deprem oldu. Sönümlenen ana depremin artçısı. Her şey olağan, kaçışmaya gerek yok." ifadesini kullandı.
Sözcü
Fahiş fiyatlı ihaleyi iptal ettiren doktor darp edildi!1424 izlenme
AKP’li vekil geçinemeyen çiftçileri eleştirdi! "Ayranın yok içmeye…"54 izlenme
Özgür Özel: "Şunu bilsinler ki CHP’yi savunmak Cumhuriyeti savunmaktır. CHP’ye saldırmak, Cumhuriyet’e saldırmaktır. Korkmuyoruz teslim olmuyoruz olmayacağız"20 izlenme
Merkez Bankası kararı öncesi dolar 14 TL’yi, euro 16 TL’yi aştı!55 izlenme
Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Mirastan gelen para, ortak mal sayılmayacak!52 izlenme
'Alevisin, namaz kılmıyorsun' dediler, dünya şampiyonunu milli takıma almadılar!9342 izlenme
Bunu da gördük! Yargıtay üyesi Ali Doğan, yandaş A Haber'de amirallerin bildirisine tepki gösterdi!86 izlenme
Ateşkese rağmen Ermeni ordusu saldırmaya devam ediyor!71 izlenme
Bütçe delindi, yemeden içmeden kestik!
Narin Güran davasında karar bekleniyor: Savcı mütalaasını tekrarladı
Saray ve Diyanet para yutacak: Günlük 408 milyon TL
Bu da bu tarafın Haydar Dümen'i! 'Eşinle oynaşmak sünnettir. Maç başladı 1-0 oldu maçı bırakmayacaksın. Oynaşacaksın sünnettir!'